De kunstmuur met werken van Jacqueline Louter in de Salon van Huszár
De kunstmuur met werken van Jacqueline Louter in de Salon van Huszár

Kunstenaars Bacinol exposeren in Rijswijk

cultuur

RIJSWIJK - De kunstenaarsgroep van Bacinol Delft heeft een primeur! Zij zullen in september voor het eerst gezamenlijk exposeren.

Daarvoor wagen ze zich buiten Delft! In de bibliotheek van Rijswijk exposeren Jacqueline Louter, Ellen Rijsdorp, Roos Wisse, Rob van Es en Joost Konings.

Workshops
Louter: "Onze Vereniging Bacinol telt acht kunstenaars, waarvan er dus vijf meedoen aan deze expositie. We maken allemaal heel verschillend werk. Samen vormen we een initiatiefrijke echt Delftse club. We komen bij elkaar in de ateliers en inspireren elkaar. Bijzonder is ook dat we regelmatig in ons prachtige Bacinol gebouw creatieve workshops geven. Meer hierover kun je vinden op onze gezamenlijke website ateliersbacinol.nl
Neem eens een kijkje en maak ook de oversteek naar de 'buren' voor de expositie. Tot dan!"
Opening: vrijdag 6 september, 16.30 uur. De expositie is te zien van vrijdag 6 t/m maandag 30 september. Adres: Bibliotheek Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 101, Rijswijk.
In het Bacinol gebouw is een fonkelnieuwe multifunctionele ruimte gereed gekomen: de Salon van Huszár, een uitbreiding van de bekende Delftse Brasserie Huszar. Op de in de Salon aanwezige ruim zes meter brede 'Kunstmuur' is Jacqueline Louter van de Bacinol-kunstenaars de eerste exposant. Een wand vol bloemen te zien t/m september. Adres: Hooikade 13, Delft.