<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Welke zanger wordt hier door Charles aan de tand gevoeld?
Welke zanger wordt hier door Charles aan de tand gevoeld? (Foto: )

Win kaarten voor 'Den Haag Outdoor'!

  cultuur

DELFT - Zaterdag 17 augustus is het weer zover. Dan strijkt het Haagse Dance Festival 'Den Haag Outdoor' neer in het schitterende Zuiderpark.

Benny Rodrigues, Sander Kleinenberg, Roog, Erick E, Freddy Moreira en Jody Bernal zijn een aantal van de topacts op alweer de derde editie van Den Haag Outdoor. Dit zijn slechts enkele grote namen die, verdeeld over maar liefst 5 areas, ervoor gaan zorgen dat Den Haag Outdoor haar plekje op de Nederlandse Festivalkaart definitief zal veroveren.

Ode
Als we de area's doornemen zie je al snel dat er overal flink wordt uitgepakt, want er is een Techno Stage, een ASTA Stage,een Deephouse/Techhouse Stage en een Urban/House Stage met o.a Partysquad!
Waar vele Haagse harten en die van de rest van Nederland sowieso ook sneller van gaan kloppen, is de 'ASTA Stage', waar een ode wordt gebracht aan de legendarische club aan het Spui en aan die tijd.

Foute Feest
Het Grote Foute Feest Den Haag is inmiddels ook een vaste en onmisbare waarde op het Haagse Festival. Hier kun je meezingen met alle Nederlandstalige en foute liedjes die je kent. Op dit meezingfestijn valt onder meer te genieten van Jody Bernal en John de Bever.

Prijsvraag
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 5 x 2 kaarten weg geven. Wat moet je daarvoor doen? Gewoon even antwoord geven op de volgende vraag:
-Welke bekende Delftenaar, zie foto, wordt door Charles van Harling geïnterviewd?
Mail je antwoord naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl Met een beetje geluk sta jij met je partner, vriend, neef, tante of BFF te dansen en mee te zingen tijdens 'Den Haag Outdoor'. Succes!

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>