Logo delftopzondag.nl
Op vrijdag 21 juni opent Sascha van Eijk de deuren van PIGMENT. (Foto: Babs Witteman)
Op vrijdag 21 juni opent Sascha van Eijk de deuren van PIGMENT. (Foto: Babs Witteman) (Foto: )

Kleur in je leven bij PIGMENT

  cultuur

DELFT - Op vrijdag 21 juni opent Sascha van Eijk de deuren van PIGMENT.Je kunt er terecht voor kunst, cadeaus, kleurrijke workshops en evenementen in een prachtig atelier in de binnenstad van Delft.

Pigment is een stof die kleur geeft aan bijvoorbeeld verf, textiel of klei. Hoe meer pigment, hoe meer kleur. Bij PIGMENT geven kunst en activiteiten kleur aan het leven. Een mooie manier om mensen met elkaar en met kunst te verbinden. 'Just like it's (pig)ment to be'.

Vaderdag workshop
Op zondag 16 juni organiseert PIGMENT van 11.00 tot 13.00 uur een Vaderdag workshop. Tijdens deze workshop ga je samen met je vader aan de slag en maak je met z'n tweeën één schilderij. Het experimenteren met verschillende materialen staat voorop en wanneer de twee werken in elkaar schuiven, volgt een verrassend resultaat. Op woensdag 26 juni kun je van 10.00 tot 13.00 uur op creatieve wijze een persoonlijk statuut maken. In dit statuut staan waarden en idealen die de basis van je leven vormen. Wanneer je er daadwerkelijk handen en voeten aan kunt geven, heb je grip op je leven en ervaar je voldoening en plezier. Heb je jouw grondwet in beeld gebracht? Dan vormt dit een prachtige basis voor jouw toekomst.

Startfeest
Wil je vrijdag 21 juni tussen 14.00 en 17.00 uur het startfeest van PIGMENT bijwonen? Dan ben je van harte welkom. Tijdens het feestje verricht wethouder Bas Vollebregt rond 14.15/30 uur een openingsact; het begin van een kunstwerk waar iedereen aan mee kan werken. Daarna is er volop gelegenheid om vragen te stellen, de bedrijfsruimte en kunst te bekijken.Locatie: Koornmarkt 48K, de gang door bij nummer 48, schoolplein op, 1e etage in de school.
Kijk voor meer informatie op www.pigment.nu of mail naar
info@pigment.nu.

Meer berichten