Wie oh wie wordt hier aan de tand gevoeld door Charlesvan Harling?
Wie oh wie wordt hier aan de tand gevoeld door Charlesvan Harling?

Win kaarten voor 'Expeditie Eiland'!

cultuur

DELFT - 'Expeditie Eiland' is een komische musical met een vette knipoog naar reality programma's als 'Expeditie Robinson' en 'Temptation Island'.

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma 'Expeditie Eiland'.

Samenvatting
Het volkse gezin Ten Kate, het omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het ingedutte gezin Kuipers. Drie gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, zijn op dit eiland tot elkaar veroordeeld. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons. Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro! In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens Expeditie Eiland in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten zo bizar worden, dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Dat levert zowel spannende als hilarische momenten op. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Hoe ver zijn de kandidaten bereid te gaan?

Kaarten
Het Kasteeltje en de krant Delft op Zondag mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor dinsdag 22 of woensdag 23 januari in het Stadstheater Zoetermeer. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het antwoord op onderstaande vraag te mailen naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl
Welke bekende soapster (zie foto) wordt door Charles van Harling geïnterviewd?