<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: KOOS BOMMELE

Edelsmeden bij De VAK in OPEN

  cultuur

DELFT -Maak kennis met het ambacht van de goudsmid en kom edelsmeden bij De VAK in OPEN.

De Delftse edelsmid Froukje Idsardi is sinds enkele jaren verbonden aan De VAK als docent edelsmeden. Vanaf begin februari kunnen nieuwe cursisten instromen bij de cursus edelsmeden bij De VAK in OPEN. Deze cursus duurt 15 weken.

In OPEN heeft De VAK mooie ruimtes voor het diverse aanbod aan cursussen. Voor edelsmeden is er een prachtig lokaal met alle benodigde voorzieningen voor deze cursus.
De lessen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het ambacht van goudsmid, en diegenen die graag zelf aan de slag willen om sieraden te maken.

Basistechnieken
In een aantal stappen worden de basistechnieken zagen, vijlen en solderen geleerd, waarbij meteen al een sieraad wordt gemaakt. De materialen waarmee zal worden gewerkt zijn voornamelijk onedele metalen, zilver en edelstenen. Het zijn lessen van 2,5 uur waarbij de cursisten in een ontspannen sfeer creatief bezig zijn en met hun handen werken.

Beschikbaar
Op dit moment zijn er op de maandagochtend -en middag nog plekken beschikbaar. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, ook voor Engelstaligen.

De kosten voor 15 lessen van 2,5 uur zijn 265 euro, exclusief materiaal.
Aanvang cursus: maandag 4 februari.
Einde cursus: maandag 3 juni.

Lestijden: maandagochtend van 10.00 tot 12.30 uur, maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. In overleg maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Aanmelden kan via de site van de VAK: www.vak-delft.nl

 

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>