Stukafest 2019: optredens in studentenkamers
Stukafest 2019: optredens in studentenkamers

Stukafest wordt weer een spektakel!

cultuur

DELFT - Stukafest 2019. Een knallend optreden tussen de kratjes bier en studieboeken, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Dit festival verrast je op 27 februari 2019 met een grote diversiteit aan artiesten in de leukste studentenkamers van Delft!

Stukafest bestaat uit drie verschillende rondes van elk een half uur. De bezoeker kan zelf kiezen welke drie optredens hij of zij wil zien.
Op woensdag 27 februari tovert Stukafest studentenkamers in Delft om tot concertzalen en theater- en danspodia. Een singer/songwriter die een slaapliedje speelt vanuit een hangmat of een filosoof op een bierkratje: het is niet alleen mogelijk, maar ook een ervaring om niet te vergeten.

Je kunt in 17 studentenkamers in de binnenstad van Delft getuige zijn van een uniek optreden.
Matthijs Verstegen (secretaris en PR):
"We dragen als Stukafest bestuur graag bij aan de culturele agenda van onze stad, zeker gezien het feit dat Delft een stad is waar de focus ligt op techniek. Daarom willen wij het culturele aspect dat de stad Delft te bieden heeft in de schijnwerpers zetten.

Line-up
De line-up is al helemaal rond. Een grote diversiteit aan acts, tekenend voor Stukafest! Enkele namen: Janna Lagerström (singer/songwriter), Tom Lash (cabaretier), Error 404 (dansgroep) en Nieuwgrond (Nederpopband). Na alle optredens gaan we en masse naar STECK in de Kromstraat voor het eindfeest, vanaf 23.30 uur."

Tickets:
-15 euro: drie rondes en eindfeest
-12,50 euro: drie rondes
-5 euro: een ronde naar keuze

Kaarten bestellen?
Zie www.stukafest.nl