Cultureel Winterfestival Over de Dijk

cultuur

DEN HOORN - Duurt de winter voor jou ook altijd zo lang? Verlang je in februari weer naar meer licht en levendigheid? Dat komt mooi uit! Bezoek op 2 februari de eerste editie van het Cultureel Winterfestival Over de Dijk, een bruisend festival over en aan de Dijkshoornseweg die over Delfts en Midden-Delflands grondgebied loopt.

Het winterfestival is een initiatief van een groep enthousiaste bewoners uit Delft en Den Hoorn die dit samen met Cultuurstek Den Hoorn organiseert. Het festival staat bol van de meest uiteenlopende culturele activiteiten, zoals daten met een dichter in het donker, genieten van muziek in een woonkamer en/of het bewonderen van klassieke zangers op een balkon. Ook zijn er speurtochten, kun je genieten van heerlijk eten bij de verschillende aanwezige foodtrucks en luisteren naar de prachtige verhalen van de interessantste dijkbewoners. Kortom: Bijzondere ontmoetingen in winterse sferen!

Dijkshoornseweg
De Dijkshoornseweg is een eeuwenoude dijk rijk aan prachtige verhalen. Van oude verhalen over het ontstaan van het dorp tot aan recente verhalen over een ontmoeting met de stad. Slechts één hoofdstuk ontbreekt: een crossing border festival om de geschiedenis en toekomst te (her)beleven.
Het cultureel winterfestival Over de Dijk brengt alles op 2 februari samen in een grenzeloze ontmoeting. De organisatie is al volop bezig om er een bijzonder festival van te maken en stiekem vinden er nu ook al onverwachte ontmoetingen plaats.

Talent
Wil je ook op enigerlei wijze een bijdrage leveren aan dit unieke evenement? Heb je een leuk idee, een boeiend verhaal of mag jouw talent niet ontbreken? Of wil je gewoon meer informatie over het festival? Neem dan contact op met projectleider Wilma Olsthoorn. Dat kan per mail: n_olsthoorn@hotmail.com of telefonisch: 06-51520035. Hoe meer aanmeldingen, reacties, bijdragen, hoe leuker en gevarieerder het festival wordt. We rekenen op jullie!