Hannah Cuppen spreekt over je hart volgen
Hannah Cuppen spreekt over je hart volgen

Op Hodenpijl presenteert: Hannah Cuppen

cultuur

Hannah Cuppen spreekt over je hart volgen. Doe jij de dingen die er werkelijk toe doen? Heb je een diep verlangen maar stel je het steeds uit? Op woensdag 25 april geeft auteur en coach Hannah Cuppen een avond over je hart volgen Op Hodenpijl.

Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling. Leef je het talent waarvoor jij geboren bent of heb je de neiging om vast te houden aan wat je hebt terwijl er iets van binnen je roept? Hannah Cuppen schreef er een boek over 'Liefdesroep'. Het boek gaat over het verlangen van je ziel om je volle potentie te leven.

Op pad gaan
Het vraagt moed en overgave dat pad op te gaan omdat je jezelf ontmoet in je diepste angsten. De keerzijde daarvan is dat je ook je grootste talent ontgint. Je roeping legt niet alleen je schaduw bloot, maar brengt ook de parel aan het licht die daarin geslepen wordt. Ten diepste hebben we allemaal de behoefte om ons verbonden te voelen met onszelf en anderen én de behoefte om ons volledige potentieel te kunnen leven. Dus als je nog een zetje nodig hebt, dat geeft deze avond je wellicht de inspiratie die je nodig hebt om echt te beginnen!

Hannah Cuppen (1973) is integraal therapeut, trainer en auteur. Ze won de prijs voor het beste spirituele boek 2015 met haar boek Liefdesbang. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij zich ook beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst.

Datum 25 april. Entree: 15,- euro incl. een drankje na afloop. Inclusief maaltijd: 35,- euro. Reserveren: www.ophodenpijl.nl