Er beginnen tal van cursussen voor kinderen Tekenen en Schilderen op woensdag of zaterdag.
Er beginnen tal van cursussen voor kinderen Tekenen en Schilderen op woensdag of zaterdag.

Dagworkshops en korte cursussen

cultuur

Na de voorjaarsvakantie biedt De VAK weer diverse nieuwe cursussen aan. Bij een aantal van deze cursussen ligt de nadruk op meer balans in lichaam en geest. De lessen Tai Chi, Qi Gong of Creatief Ontspannen zorgen voor meer rust en evenwicht in je leven door beweging, ademhaling of door creatieve bezig zijn.

De Engelse cursus Creative Writing gaat weer van start en wel op 6 maart. Daarnaast beginnen tal van cursussen voor kinderen zoals DJ workshops op locaties Westvest en wijkcentrum De Hofstee in Tanthof en Tekenen en Schilderen lessen op woensdag of zaterdag.

Deze periode kun je bij De VAK, het centrum voor de kunsten in Delft, ook terecht voor diverse andere korte cursussen of een dagworkshop. Wil je eindelijk eens beter Ukulele leren spelen, starten met viool, leren filmen of samen met je kleine gezellig bewegen? Dan ben je bij De VAK aan het juiste adres. Jong en oud kunnen dansen, bewegen, muziek maken, musical of toneel spelen en veel meer bij De VAK.

Kijk op www.vak-delft.nl en een keuze uit dit brede aanbod en schrijf direct in voor de cursus of muziekles naar wens. Kom langs bij De VAK, Westvest 9 in Delft voor vragen. Bellen kan via 015-8904901 of mailen via info@vak-delft.nl. Let op: De VAK is gesloten van 25 februari t/m 4 maart.