Afbeelding

De VAK Lunchpauzeconcert met Tango-ensemble A La Parilla

cultuur

Na een geslaagd concert op vrijdag 1 december jl. ter gelegenheid van de aftrap van de Tango Academy International (TAI) is tijdens het maandelijkse lunchpauzeconcert op dinsdag 19 december van 12.45 uur tot 13.15 uur weer tango op De VAK te horen. Ditmaal is het genieten van de klanken van het ensemble A La Parrilla.

Dit tango-ensemble bestaat uit een viertal ervaren tangospecialisten: Wim Warman op piano, Kay Sleking op gitaar, Alexander Vocking op bas en Radboud Post op viool. Speciale gast is de Noorse bandonéonist Andreas Rokseth. Het programma bestaat uit zowel traditionele als moderne tango's die in de speciale 'a la parrilla'-stijl worden uitgevoerd. Dit betekent dat de musici zonder arrangementen spelen; de magie van het moment bepaalt de uitvoering. Tijdens enkele sentimentele tango's treden het wervelende danspaar Corina en Dave Mateman op. 

Dit is een van de concerten in het kader van Tango aan De VAK. Vanaf januari 2018 zijn aan De VAK lessen en cursussen in Argentijnse tango te volgen bij de docenten van de TAI.


Het volgende lunchpauzeconcerten zijn op: 
dinsdag 30 januari – Trio Kenturah's Kitchen: Ed Baatsen, piano, Han Slinger, contrabas, Bert Kamsteeg, slagwerk 
dinsdag 20 februari - Hilde de Wolf, blokfluiten en Sonja Gruys, zang 
dinsdag 27 maart - Iris van de Made, zang en Bas Boon, piano met een jazzprogramma.

Kijk voor meer informatie op www. vak-delft.nl