<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Delft op Zondag mag in totaal dertig (!) entreekaarten weggeven aan lezers van deze krant. (foto: Ronald Knapp)
Delft op Zondag mag in totaal dertig (!) entreekaarten weggeven aan lezers van deze krant. (foto: Ronald Knapp) (Foto: Ronald Knapp)

Maak kans op vrijkaarten voor Delft Chamber Music Festival

  cultuur

DELFT – In de historische binnenstad van Delft wordt van 27 juli tot en met 6 augustus het Delft Chamber Music Festival georganiseerd. Via Delft op Zondag is het mogelijk kaarten te winnen.

Thema van de 21ste editie van het festival is 'Echt Waar?'. Artistiek leider en violiste Liza Ferschtman gaat met (inter)nationale topmusici op zoek naar de waarheid in de muziek. Naast de Stoelendansconcerten in Midden-Delfland, de Night at the Museum, de Meespeelvoorstelling voor kinderen en het Dille & Kamille Marktconcert presenteert het festival met trots een nieuwe samenwerking met het Gergiev Festival. In de multimediale voorstelling 'Begin van een onbekend tijdperk' leest acteur Thom Hoffman werk voor van de dichter Paustovski. Het Delft Chamber Music Festival biedt u een mooie uitdaging om uw eigen waarheid in muziek te vinden aan de hand van hoogtepunten uit kamermuziek, dans en literatuur.

In tien dagen zijn er meer dan twintig concerten. Deze zijn in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft, maar ook in Lijm & Cultuur, de Oude Kerk en Waalse Kerk is iedereen welkom om te genieten van prachtige muziek.

Voor drie verschillende concerten mogen we vijf keer twee vrijkaarten verloten onder de lezers die het antwoord weten op deze vraag: Welke violiste organiseerde in 1997 voor het eerst het Delft Chamber Music Festival?

Mail het antwoord uiterlijk dinsdag naar maakkansopkaarten@delftopzondag en maak kans op twee vrijkaarten één van deze concerten: Muzikaal ontbijt in de Waalse Kerk op zondag 30 juli om 10.00 uur, 'Ieder zijn verhaal' op zondag 30 juli om 20.15 uur of 'Gevreesd en gevierd' op zaterdag 5 augustus om 14.15 uur.

Zie voor meer info en het programma www.delftmusicfestival.nl.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419604&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>