Meer dan duizend kaarten verkocht voor Winterdorp Festival

  cultuur

De teller van het aantal verkochte paspoorten - zo heten de entreetickets voor Winterdorp - ging afgelopen vrijdag over de duizend. Daarmee zit het festival meer dan twee weken voor het festival in bouwfase drie.

Dat is goed nieuws voor iedereen met een goedkoper entreeticket: Winterdorp Festival groeit met meer podia, artiesten en entertainment. Nog slechts één bouwfase verwijderd van een spectaculair optreden van The Darkraver...
"We begrijpen zelf ook nog niet helemaal waar deze groei plotseling vandaag komt, maar we zien de ticketverkoop met de dag toenemen. Goed nieuws natuurlijk", lacht Guy Verbeek van creatief lab De Burgemeesters. "We hadden al twee grote stages op Winterdorp, nu worden dat er ineens vier. En daar ben ik blij mee, want vanaf deze bouwfase hebben we er een mainstage voor de headliners bij - genaamd het Gemaintehuis, onze après-ski stage is groter geworden, Steck krijg een muziekcafé en Gekke Geit krijgt z'n eigen club".

Meer artiesten
Op de mainstage staan nu D-Block & S-te-Fan, Snollebollekes, Girls Love DJ's en de winnaar van de Winters Delft junior DJ-contest. In het Winterdorp Muziekcafé, gehost door Steck, staan maar liefst vier grote live-bands en twee DJ-acts. In de après-ski hut - het dorpscafé van Winterdorp - draait op dit moment DJ Marvinski en dit wordt binnenkort aangevuld met verschillende Hollandse zangers. Daarmee is er ook voor de feest- en carnavalsliefhebber een aantrekkelijk programma op Winterdorp Festival. Gekke Geit, bekend van vele nachtfeesten in Delft, opent haar eigen Club in Winterdorp en dat houdt in dat ook Mr. Belt & Wezol, Heaux Couture en Mannen met Smaak definitief komen optreden.
Vanaf de volgende bouwfase wordt ook het randprogramma weer flink aangevuld. Zo opent Cocktails on Ice - bekend van onder meer Delft Serveert - een eigen bar, komt er een buitensauna te staan en worden er twee foodtrucks geplaatst in het dorp. I love Music krijgt vanaf bouwfase vier een eigen stage op Winterdorp Festival en kan daarmee het vijf jarig bestaan extra feestelijk vieren. Zij zijn van plan flink uit te pakken met onder andere The Darkraver en Outsiders. "Zoals de kaartverkoop nu gaat, verwacht ik dat we die bouwfase binnenkort gaan halen. Wel blijf ik iedereen herhaaldelijk vertellen dat ze op tijd een paspoort moeten bestellen, want iedere bouwfase wordt iets duurder", vertelt Verbeek. Het bestellen van een ticket kan gemakkelijk via www.winterdorpfestival.nl

Meer berichten