Het team van EDA de Heus bij het nieuwe pand aan de Harnaschdreef 9in Den Hoorn.
Het team van EDA de Heus bij het nieuwe pand aan de Harnaschdreef 9in Den Hoorn.

EDA de Heus blijft ondanks Corona in contact met zijn klanten

autonieuws

DEN HOORN – De verlengde lockdown tot en met 2 maart en de bijbehorende maatregelen rond Corona zijn niet aan EDA de Heus aan de Harnaschdreef 9 in Den Hoorn voorbij gegaan. Helaas heeft ook dit bedrijf de showroom tijdelijk moeten sluiten.

Een bezoek aan de showroom is dan voorlopig niet meer mogelijk, de werkzaamheden bij EDA de Heus gaan vooralsnog gewoon door. “Wij zijn ertoe genoodzaakt om veel met onze klanten digitaal te regelen”, legt Aad van Winden uit. “Met alle denkbare vragen over een mogelijke nieuwe of gebruikte auto kunnen ze bij ons terecht. We voorzien hen dan van gedegen advies over hun droomauto van elk denkbaar merk in een variatie aan prijsklassen.”
De receptie van EDA de Heus is natuurlijk ook altijd bereikbaar als het gaat om afspraken voor de werkplaats. “Daar draaien we inderdaad ook gewoon door”, zegt Van Winden. “Dus is er onderhoud/apk, een kleine of grotere reparatie aan uw auto nodig, dan kunnen we die uitvoeren met de kwaliteit die men van ons gewend is.”

Bosch Car Service
EDA de Heus is aangesloten bij Bosch Car Service. De hele werkplaats is uitgerust met apparatuur van Bosch. De acht monteurs onder leiding van Paul van Winden zijn allemaal opgeleid volgens de strenge eisen van Bosch Car Service, zodat de beste kwaliteit altijd gewaarborgd is. Nog eens terugkijkend op de samensmelting van zijn bedrijf met Autobedrijf Van der Windt kan Aad van Winden ondanks de moeilijke tijden tevreden zijn. “Gezien de omstandigheden loopt het goed in de werkplaats, met een volle bezetting en een dito werkplanning. En gelukkig weten onze klanten ons telefonisch en digitaal nog steeds goed te vinden!”
Voor meer informatie kunt u altijd even bellen naar (015) 261 81 81. Of kijk op www.edaheus.nl.