<p>Baaf Automotive, van Joost Noordam (links) en Manfred Bavelaar, viert een jubileumfeestje, want het bedrijf bestaat al weer tien jaar! (foto: ML)</p>

Baaf Automotive, van Joost Noordam (links) en Manfred Bavelaar, viert een jubileumfeestje, want het bedrijf bestaat al weer tien jaar! (foto: ML)

Jarig Baaf Automotive blikt vooruit op tien succesvolle jaren

  autonieuws

DELFT - Baaf Automotive is jarig. Al tien jaar verkoopt Baaf Top Occasions. En voorlopig gaat Baaf daar nog tien jaar mee door. “We draaien stug door met de verkoop van prima occasions in de prijsklasse tot 5.000 euro, met nieuwe APK”, zegt Manfred Bavelaar. “Maar zo’n jubileum is toch wel iets om even bij stil te staan. Het is tijd voor een feestje.”
De precieze oprichtingsdag was tien jaar geleden 1 november. Bavelaar weet zich nog goed te herinneren dat dit midden in de crisis in 2010 was. “We begonnen in een kleine loods”, vertelt hij. “Met een beperkte omvang zijn we begonnen. We keken met enige gretigheid door de ramen van ons buurpand, dat toen leegstond. Wat zou het mooi zijn om voortaan vanuit dat pand ons werk te doen! Aldus geschiedde. We hebben dat pand gelukkig kunnen kopen, zodat we qua capaciteit verviervoudigden. We begonnen met een voorraad van twintig occasions en konden toen opeens tachtig Top Occasions kwijt. De klanten wisten ons sinds de verhuizing ook steeds beter te vinden aan de Vrijenbanselaan 33.” De tien jaar zijn volgens Manfred Bavelaar voorbij gevlogen. Samen met compagnon Joost Noordam heeft hij leuke jaren beleefd. Met een team medewerkers dat kleiner of groter was naar de omstandigheden. “We hebben tot zes werknemers gehad”, zegt hij. “Allemaal uitstekende monteurs die ook de werkplaats tot een goed draaiende afdeling hebben weten te maken. Niet alleen kunnen we hier de APK voor onze klanten uitvoeren, we kunnen het gehele onderhoud aan de auto uitvoeren. Van kleine tot grote beurt. Ja, we gaan lekker door zoals we al tien jaar goed bezig zijn.” Een hoogtepunt in het tienjarig bestaan van Baaf Automotive was de uitverkiezing als Ondernemer van het Jaar in Delft. Manfred Bavelaar kreeg toen die prijs uitgereikt voor een publiek van vierhonderd andere Delftse ondernemers. Een onderscheiding waar hij en zijn team echt trots op mogen zijn. Hij heeft de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen na eerst twintig jaar voor een baas gewerkt te hebben. “En nu dus tien jaar voor mezelf, want het blijft toch ook een beetje onze hobby…” Baaf Automotive is bij de BOVAG aangesloten. Bereikbaar via (015) 215 96 96 of kijk even op www.baafautomotive.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1