Coen Brokerhof bij de 2020-versie van de Toyota Yaris (links) en de
voorgaande topversie.
Coen Brokerhof bij de 2020-versie van de Toyota Yaris (links) en de voorgaande topversie.

Extra voorraad Yaris occasions door komst Yaris 2020-versie

  autonieuws

DELFT – Sinds enkele dagen staat de nieuwe Toyota Yaris bij Autobedrijf DIGO in de showroom. Goed nieuws, want de Toyota Yaris is al geruime tijd een bijzonder veel gevraagd model in het compactere segment.

Naar dit nieuwe model is ontzettend veel vraag en dit zorgt er ook voor dat de vraag naar het vorige model toeneemt. Autobedrijf DIGO speelt hierop in door extra voorraad van dit model aan te bieden. De verkoop van het nieuwe model zorgt sowieso weer voor meer aantrekkelijke ingeruilde jonge occasions. “Natuurlijk hebben ook wij de nodige aanpassingen gemaakt in verband met Covid-19. Zo bieden wij een proefrit aan huis en kunnen wij desgewenst ook een aangekochte auto, thuis afleveren. Sinds kort is het zelfs mogelijk om uw auto volledig online aan te schaffen. Wij zien dat hier steeds meer vraag naar komt”, aldus verkoopadviseur Coen Brokerhof.
Op de aangepaste website www.digodelft.nl kunt u alle occasions vinden en middels de ‘koop-knop’ direct de aankoop regelen. Natuurlijk blijft u ook van harte welkom in één van de twee showrooms van DIGO in Delft.

Superlease
Daarnaast biedt Autobedrijf DIGO, in combinatie met zijn eigen leasemaatschappij genaamd Superlease, voor de zakelijke klant de mogelijkheid tot short lease. Dit wil zeggen: een lease auto voor een kortere periode die maandelijks opzegbaar is. De bedrijven die voorzichtig zijn geworden met de aanschaf of lease van een auto, kunnen zo toch een auto leasen voor een flexibele periode. Verandert uw situatie en is een auto (tijdelijk) niet nodig, dan denken zij graag met u mee om uw auto van u over te kopen. Door de grote vraag naar gebruikte auto’s kan dit best interessant zijn!

Vakgarage
Naast het Toyota-dealerschap, zijn beide vestigingen van DIGO aangesloten bij Vakgarage, voor onderhoud en service aan alle merken auto's met behoud van garantie. Het bedrijf vind je aan de Reinier de Graafweg 2A en de Motorenweg 25. Info: (015) 515 00 20 en (015) 515 00 85. Kijk ook op www.digodelft.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1