Menno Roeling bij de Kia Niro Hybrid uit 2017, top occasion van deze week.
Menno Roeling bij de Kia Niro Hybrid uit 2017, top occasion van deze week.

Autobedrijf Nootenboom: verkoop in alle segmenten

autonieuws

NOOTDORP – Autobedrijf Nootenboom aan de Oudeweg 29 in Nootdorp is als erkend Kia specialist en Vakgarage van Nootdorp en omgeving al jaar en dag een vertrouwde mobiliteitspartner.

Dit kan zijn voor het onderhoud van uw auto, maar ook voor de aankoop van een andere auto. Het kan gaan om een nieuwe auto, maar zeker ook om een betrouwbare occasion. “Wij proberen er altijd voor te zorgen dat er een gevarieerde voorraad aan occasions bij ons aanwezig is, passend bij elke wens”, zegt Menno Roeling. “Enerzijds worden de auto’s die wij inruilen kritisch in onze werkplaats bekeken of deze aan onze eisen voldoen en dus geschikt zijn om weer in onze showroom aan te bieden. Zo creëren wij ook een aanbod van wat voordeliger occasions. Aan de andere kant zijn wij zes dagen van de week op zoek naar jong gebruikte occasions. Dit kan gaan om een inruiler die wij inkopen van een collega-dealer tot aan een zo goed als nieuw exemplaar, die wij importeren vanuit diverse landen in Europa. Ook deze auto’s worden kritisch bekeken voordat wij ze onze kant op laten komen.”
De occasion die deze week centraal staat is een Kia Niro Hybrid uit 2017.

Kia Niro Hybrid
“Deze zuinige crossover hybrid hebben wij zelf geïmporteerd vanuit Duitsland, compleet met sluitende onderhoudshistorie en Kia-fabrieksgarantie. Met slechts 25.000 kilometer gereden en een smetteloze staat doet die niet onder voor een nieuwe auto.” Door de combinatie van een benzinemotor en een elektromotor is een brandstofverbruik van 1 op 20 prima haalbaar. De elektromotor wordt opgeladen tijdens het rijden en hoeft dus niet met een kabel te worden opgeladen. De auto is onder meer voorzien van full map navigatie met achteruitrijcamera, cruise control, stoel- en stuurwielverwarming en parkeersensoren. De prijs van deze occasion is 21.740 euro en een doorlopende fabrieksgarantie tot augustus 2024. Bel voor meer informatie naar (015) 310 99 55. Kijk voor het hele aanbod op www.vakgaragenootdorp.nl.

!