Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw Renault Delft, vlnr Ferdi van der Gaag, Robert Schaap, Karim Abdalla en Patrick Dekkers.
Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw Renault Delft, vlnr Ferdi van der Gaag, Robert Schaap, Karim Abdalla en Patrick Dekkers.

Hybrids (Plug-In) bij Zeeuw & Zeeuw Renault

  autonieuws

DELFGAUW - Kom de nieuwe modellen nu ervaren en bewonderen bij Zeeuw & Zeeuw Renault Delft aan de Exportweg 2 op Industrieterrein Ruyven in Delfgauw.

De nieuwe Clio E-TECH 140 pk Automaat Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe Clio E-TECH Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. “Het resultaat is consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden tot wel 80 procent van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden”, vertelt vestigingsmanager Ed Mouton. De Renault Clio E-TECH Hybrid is leverbaar vanaf 22.200 euro. Elektrisch rijden kan ook in de nieuwe Captur E-TECH 160 pk Automaat Plug-In Hybrid. Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kun je in de nieuwe Captur Plug-In Hybrid doordeweeks elektrisch rijden. “Je laadt hem daarvoor bijvoorbeeld één keer per dag op. En voor de langere uitstapjes tijdens het weekend maak je gebruik van de hybride-functie”, aldus Ed Mouton. De Renault Captur E-TECH Plug-In Hybrid is leverbaar vanaf 32.240 euro.
In het E-TECH Hybrid-aandrijfsysteem wordt een benzinemotor gecombineerd met twee elektrische motoren en een accu. De hybride modellen worden voorzien van een automatische versnellingsbak en zijn efficiënt en effectief op het gebied van energiebeheer. Je legt nu nóg grotere afstanden af in de volledig elektrische modus. Vanaf het moment dat je de auto elektrisch start, geniet je direct van de stilte. De technologie in de E-TECH-modellen komt vanuit de ontwikkeling van de F1 en zorgt voor prettiger optrekken. “En maakt het zoals gezegd mogelijk om tot wel 80 procent van de tijd elektrisch te rijden”, gaat Ed Mouton verder. “Voor optimaal comfort zijn de Hybrids (Plug-In) voorzien van een automatische versnellingsbak.” Verminderd het verbruik in de stad tot wel 75 procent, in vergelijking met auto’s die rijden op een brandstof zoals benzine of diesel. De E-TECH-motor wordt aan de hand van regeneratief remmen, of te wel het terugwinnen van energie, voorzien van extra elektriciteit. Hierdoor kun jij extra ver rijden en hoef je minder vaak te tanken. “Onze E-TECH-motor is behalve op de Clio en Captur binnenkort ook beschikbaar op de nieuwe Mégane. Kies dus voor optimaal hybride rijden met het design en het vermogen van jouw favoriete model." Mail voor een proefrit naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl of bel (015) 256 44 00.

Meer berichten
 
CustomHtml_1