Johan van der Plaat bij de Mercedes A-Klasse uit 2014.
Johan van der Plaat bij de Mercedes A-Klasse uit 2014.

Kleyweg Automotive is al ruim 65 jaar een begrip in Den Hoorn

  autonieuws

DEN HOORN - Kleyweg Automotive is al 65 jaar een begrip in Den Hoorn en ver daarbuiten. Na een jarenlang dealerschap van Daewoo/Chevrolet en specialisme in Opel en Hyundai, is Kleyweg Automotive aan de Woudseweg 134a sinds vorig jaar aangesloten bij James Autoservice. “Door onze aansluiting bij James Autoservice zijn wij inmiddels de onderhoudspartner van vrijwel alle leasemaatschappijen en fleetowners”, zegt Johan van der Plaat. “Wij onderhouden alle merken auto’s, maar ook voor aircoservice, schadeherstel, leasing, inkoop en verkoop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zij het alternatief voor de dealer!”
Bovendien heeft Kleyweg Automotive een ruim aanbod aan BOVAG Dealer Occasions. “Wij richten ons op jongere auto’s met relatief lage kilometerstanden”, legt hij uit. “Deze keer is bijvoorbeeld de Mercedes C180 Automaat de Top Occasion van de week.” Deze Mercedes is van 2014 en heeft 72.783 kilometer gereden. De Mercedes is rijk uitgerust met onder andere een automaat, climate control, een trekhaak, een parkeercamera en parkeersensoren. Deze Mercedes wordt aangeboden voor 17.490 euro rijklaar, inclusief zes maanden garantie. Nog even terug naar het onderhoudspartnerschap van de leasemaatschappijen en fleetowners. Van der Plaat: "In de veranderende markt richting elektrische mobiliteit, met name de zakelijke- en leaserijders focussen zich hier steeds meer op, kunnen en mogen we ook de hybride en volledig elektrische auto's onderhouden voor de leasemaatschappijen en fleetowners.” Alle James Autoservice vestigingen, waaronder Kleyweg Automotive in Den Hoorn, zijn aangesloten als Moobi Center. Moobi is gespecialiseerd in onderhoud en service van volledig elektrische en hybride voertuigen en deelt die kennis met de aangesloten James-vestigingen. “Door onze samenwerking met Moobi krijgen we toegang tot mobiliteitsdiensten, trainingen en certificeringen met betrekking tot elektrisch vervoer en zo zijn we klaar voor de toekomst!”
Voor meer informatie kunt u bellen naar (015) 262 70 35 of kijk even op de websites www.autoskleyweg.nl of www.jameskleyweg.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1