Kleyweg heeft momenteel de Renault Zoë Bose Edition in de aanbieding als Top Occasion.
Kleyweg heeft momenteel de Renault Zoë Bose Edition in de aanbieding als Top Occasion.

James Autoservice Kleyweg Automotive nu officieel Moobi Center

  autonieuws

DEN HOORN - Kleyweg Automotive aan de Woudseweg 134a in Den Hoorn is, zoals inmiddels bekend, aangesloten bij James Autoservice.

James Autoservice is allereerst de dienstverlener voor de zakelijke markt, 'het alternatief voor de dealer'. En dus ook voor particulieren interessant, want behalve voor de verkoop van kwalitatief zeer goede occasions, staat deze formule ook voor prima auto-onderhoud. Een kleine of grote onderhoudsbeurt kunnen worden uitgevoerd, alle reparaties, ongeacht het merk, type of de dealer met behoud van fabrieksgarantie. En daarnaast uiteraard APK en airco. De Top Occasion van deze maand is de volledig elektrische Renault Zoë Bose Edition, met een koopaccu. Een auto met 4 procent bijtelling en een prijskaartje van slechts 27.995 euro exclusief BTW.
De grotere, landelijk opererende leasemaatschappijen sturen hun berijders uit de regio voor onderhoud naar James Autoservice Kleyweg in Den Hoorn. "In de veranderende markt richting elektrische mobiliteit, met name de zakelijke- en leaserijders focussen hier steeds meer op, kunnen en mogen we ook de hybride en volledig elektrische auto's onderhouden voor de leasemaatschappijen en fleetowners", legt Johan van der Plaat van James Autoservice Kleyweg Automotive uit. Alle James Autoservice vestigingen, waaronder Kleyweg Automotive in Den Hoorn zijn/worden de komende tijd aangesloten als Moobi Center. Moobi is gepecialiseerd in onderhoud en service van volledig elektrische en hybride voertuigen en deelt die kennis met de aangesloten James-vestigingen. "De demowand is onlangs gebracht en binnenkort worden de laadpalen aan het pand geïnstalleerd, zodat we ook volledig ingericht zijn om de elektrische vloot van de leasemaatschappijen te kunnen onderhouden", zegt hij. "Moobi biedt een platform voor de leasemaatschappijen, waar dus ook de elektrische auto's in goede handen zijn. Door onze samenwerking met Moobi krijgen we toegang tot mobiliteitsdiensten, trainingen en certificeringen met betrekking tot elektrisch vervoer en zo zijn we klaar voor de toekomst!"
Voor meer informatie, ook over de Top Occasion, kijk je op www.autoskleyweg.nl of www.jameskleyweg.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1