Medewerker Sjoerd Wijsman in de werkplaats bezig met het uitlezen van eventuele storingen in de auto-elektronica.
Medewerker Sjoerd Wijsman in de werkplaats bezig met het uitlezen van eventuele storingen in de auto-elektronica.

Nootenboom en het onderhoud anno 2020

  autonieuws

NOOTDORP - Zoals bij de meeste inwoners van Nootdorp en omgeving wel bekend is, kunt u bij Autobedrijf Nootenboom niet alleen terecht voor het onderhoud aan uw Kia of Ford.

"Wij onderhouden alle automerken vanaf een kleine stadsauto tot aan een grote bedrijfswagen. Door de kennis die wij de afgelopen zestig jaar hebben opgedaan, in combinatie met het feit dat wij onderdeel zijn van Vakgarage, zijn wij in staat om alle merken volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden. Zelfs met behoud van fabrieksgarantie", aldus Menno Roeling.

Technische kennis
De monteurs van Autobedrijf Nootenboom worden continu opgeleid om de technische kennis op niveau te houden, zodat het bedrijf mee kan blijven gaan met de tijd. "Zo hebben wij speciaal opgeleide monteurs, die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van elektrische auto's. Ook blijven wij investeren in de juiste gereedschappen en computers om deze nieuwe technieken uit te kunnen lezen en te kunnen repareren."

Nootenboom App
Door de ruime openingstijden doordeweeks, van 8.00 uur tot 19.30 uur is het altijd eenvoudig om contact op te nemen, aan de balie bij de werkplaats of telefonisch. "Maar sinds kort kan er ook met ons gecommuniceerd worden door middel van de Autobedrijf Nootenboom App. Deze app is gratis verkrijgbaar in de verschillende app stores op uw smartphone en kan onder andere gebruikt worden voor vragen en het maken van werkplaatsafspraken."

Winterbanden
Natuurlijk kunt u bij Autobedrijf Nootenboom ook terecht voor de levering, vervanging en montage van uw winterbanden. Tevens kan het bedrijf de opslag verzorgen van de winter- en zomerbanden. "Dit hebben wij allemaal in eigen beheer, dus lange wachttijden hebben wij niet."

Vertrouwde handen
Bij Autobedrijf Nootenboom is uw auto in vertrouwde handen. Kom gerust een keer langs of neem vrijblijvend contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden voor het onderhoud of reparatie van uw auto.

Autobedrijf Nootenboom
Oudeweg 29
2631 PA Nootdorp
(015) 310 99 55
www.nootenboom-nootdorp.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1