Logo delftopzondag.nl
Akif (rechts) en Mustafa zoeken versterking in de werkplaats van Garage Randstad.
Akif (rechts) en Mustafa zoeken versterking in de werkplaats van Garage Randstad.

Bij Garage Randstad is je auto in vertrouwde handen van vakmonteurs

  autonieuws

DELFT - Garage Randstad is een universeel autobedrijf. Een garagebedrijf, dat in 2003 de deuren opende en sindsdien in zo'n korte tijd een begrip is geworden in Delft.

Met de komst van Akif Cinar als eigenaar is de bedrijfsvoering steeds verder verbeterd. De eigenaar die bovendien grote plannen heeft voor de toekomst, want hij wil het bedrijf graag verder uitbreiden. "Op wat langer termijn door bijvoorbeeld nog een bedrijfsunit er bij te trekken", zegt Akif. "Maar vooral zijn we ook met spoed op zoek naar een extra monteur, waarbij het echt spoed spoed spoed is. Bij zijn aanstelling doorloopt onze nieuwe medewerker alle denkbare opleidingen, om uiteindelijk door te groeien tot APK keurmeester." Garage Randstad is namelijk een erkend leerbedrijf en tegelijk ook een erkend APK keurstation. "En hiermee dus aangesloten bij de RDW", gaat Akif verder. "Dat is wel belangrijk ook. Ik heb meer dan eens een auto gezien met een niet helemaal juist APK keuringsrapport, waarbij gefraudeerd is met de bedrijfsgegevens. Maar bij ons zal dat nooit het geval zijn." Bij Garage Randstad kun je eigenlijk altijd terecht. "Elke auto van elk denkbaar merk kan bij deze garage dus terecht voor de APK, maar ook voor het reguliere onderhoud, schadeherstel en reparaties. Wij kunnen ook alle denkbare problemen in de elektronica van de auto opsporen en verhelpen. Ja, wij kunnen zelfs zorgen voor de complete reiniging van de auto." Garage Randstad werkt zo veel mogelijk met originele auto-onderdelen. Daarvoor heeft het bedrijf goede contacten met diverse andere autobedrijven in Delft en omgeving. Bijvoorbeeld met Volvo Niham voor onderdelen van dit Zweedse merk. "Wij hadden een goede band met deze conculega", zegt Akif. "Mensen met een Volvo als vervoermiddel konden we, en kunnen we nog steeds, uitstekend helpen. Helaas is Volvo Niham in Delft gestopt, maar aan officiële Volvo onderdelen kunnen we natuurlijk nog steeds komen." Voor de Volvo-rijders in Delft en omstreken is het dus geen ramp. "We bieden hen nog altijd dezelfde, prima kwaliteit", zegt hij.

Gratis Wintercheck
Iedereen maakt zich weer op voor de winterperiode. Ieder jaar is er bij Garage Randstad de gratis Wintercheck. "Al onze klanten moeten veilig de winter doorkomen en daarom controleren wij hun auto op de belangrijkste onderdelen.
Is de auto bij Garage Randstad in kortdurend onderhoud of voor een snelle reparatie, dan kan de klant even plaatsnemen in de vernieuwde wachtruimte. Op lekkere banken kan je even naar het grote televisiescherm kijken. Of je bekijkt op een ander scherm hoe het je auto in de werkplaats vergaat. Het nieuwe camerasysteem toont een geweldig overzicht van de werkplaats. De klant kan in de wachtruimte precies zien wat er aan de auto gedaan wordt en kan met eigen ogen vaststellen dat dit allemaal op een goede manier gebeurt. "We hebben echt geprobeerd alles zo leuk en klantvriendelijk mogelijk te maken", aldus Akif. "Want het is natuurlijk al een zorg als je auto stuk is, dan moet het wachten comfortabel zijn." Garage Randstad is dusr een uitstekend garagebedrijf, waar je terecht kunt voor reparaties en onderhoud aan alle merken en typen auto´s. Is de auto eenmaal gebracht voor onderhoud of een reparatie, dan zal de klant altijd een prijsopgave ontvangen voordat de werkzaamheden gaan beginnen. "De kosten zijn vooraf dus altijd duidelijk", zegt Akif. In de werkplaats van Garage Randstad is verder totale aircoservice mogelijk, zoals onderhoud en bijvullen. Heb je panne, met andere woorden pech onderweg, dam kun je van de 24-uurs pechhulp gebruik maken. Eén telefoontje is genoeg om de serviceauto op de plaats van bestemming te laten langs komen. "Wordt de auto bij ons in de garage gerepareerd, dan is er altijd gratis vervangend vervoer beschikbaar", gaat hij verder. "En is er ook de haal- en brengservice."

GarageRandstad
Cyclotronweg 29
2629 HN Delft
(015) 261 35 41
www.garage-randstad.nl

Meer berichten