<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Verkoopadviseur Jos de Graaf van Suzuki Kees Balvert bij de nieuwe uitvoering van de Vitara.
Verkoopadviseur Jos de Graaf van Suzuki Kees Balvert bij de nieuwe uitvoering van de Vitara.

Top inruilvoordeel op de Suzuki Vitara, S-Cross en diverse andere modellen bij Autobedrijf Kees Balvert

  autonieuws

YPENBURG - Bij Suzuki Kees Balvert Den Haag kan het inruilvoordeel voor uw huidige auto oplopen tot 2.000 euro. Dit geldt zowel bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki Vitara als S-Cross met 1.4 Select Boosterjet motor.

Autobedrijf Kees Balvert heeft speciaal een groot aantal nieuwe Suzuki's Vitara en S-Cross ingekocht. Gloednieuwe Suzuki's voor een messcherpe prijs. "Profiteert nu dus van een extra hoge inruilprijs voor uw huidige auto, plus een inruilvoordeel oplopend tot maar liefst 2.000 euro", zegt verkoopadviseur Jos de Graaf. "Hierdoor wordt het wel heel voordelig om over te stappen op een nieuwe Suzuki. Wacht niet te lang, want op is op. Je kan natuurlijk ook overstappen op de scherpe private lease voorwaarden, dan ontvang je een deel van de waarde van je auto op je bankrekening."

Suzuki Vitara
De betrouwbare Suzuki Vitara is een stoere SUV, waar je op kan rekenen dankzij de solide en veilige technieken. "Stap je in de Vitara, dan zit je in een ruime en stijlvolle SUV", gaat De Graaf verder. Betrouwbaar dus, maar ook zuinig in gebruik door zijn lage gewicht. In deze auto heb je een hoge zitpositie en ervaar je volop comfort."

Suzuki S-Cross
De Suzuki S-Cross is een veelzijdige familie-crossover, die luxe elementen heeft en veel comfort biedt. Zoals een groot schuif- en kanteldak. "Ook dit is een betrouwbare auto, die behalve veel ruimte, ook genoeg trekkracht biedt. Maar ook een sterke en zuinige benzinemotor heeft", legt De Graaf uit. "Met zijn crossover-design en chromen grille is de auto stoer om te zien."


Private lease
Voor een private lease financiering kun je ook overeenkomen voor een ander Suzuki-model. "Bijvoorbeeld de Swift, de Celerio, de Ignis en alle andere modellen", aldus De Graaf. "Wij voldoen aan het private lease keurmerk. Een nieuwe Suzuki leasen met het supervoordelige private lease van Suzuki, dan hoef je alleen nog maar te tanken. Voor de rest liggen alle kosten vooraf vast en wordt de leaser volledig ontzorgd. Je kan zelfs je eigen maandbedrag zelf bepalen bij Autobedrijf Kees Balvert, als je vooruitbetaalt op je private-lease-contract met inruilen. Kom langs en wij maken direct en vrijblijvend een voorstel op maat voor je."


Andere modellen
Niet alleen voor de Suzuki Vitara en S-Cross gelden goede inruil-regelingen. Ook voor de Celerio, de Ignis en de Swift gelden prima inruilbedragen. Bij de Celerio gaat het om een inruilvoordeel van 500 euro. Bij de Ignis gaat het om 750 euro. Voor de Swift ten slotte kan het bedrag bij inruil 750 euro zijn. "Is de Suzuki toe aan vervanging of heb je gewoon zin in een nieuwe Suzuki, profiteer dan nu van een tijdelijk uitzonderlijk goed inruilaanbod. Met een voordeel dat dus kan oplopen tot 750 euro extra inruilvoordeel!

Dat komt dus bovenop de hoge inruil die altijd al wordt gegeven op een gebruikte auto, Suzuki of niet. Ongeacht hoe oud." Ben je benieuwd naar de inruilwaarde van je auto, kom dan direct naar de showroom en ontvang vrijblijvend het hoge bod op je auto. "En als je er dan toch bent, maak dan gelijk een proefrit in een nieuwe Suzuki naar keuze. Je ervaart een Suzuki pas echt als je er in rijdt, dus maak gebruik van deze mogelijkheid", aldus de verkoopadviseur.

Nieuw verkoopteam
Jos de Graaf is sinds afgelopen mei werkzaam op de vestiging in Ypenburg. Samen met Wouter de Vos vormt hij het verkoopteam. De Graaf heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een ander Suzuki-bedrijf.

Suzuki Kees Balvert
Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzukikeesbalvert.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>