Rob Struik bij de camper van één van de klanten, door de monteurs volledig geprepareerd voor een veilige vakantie. (foto: ML)
Rob Struik bij de camper van één van de klanten, door de monteurs volledig geprepareerd voor een veilige vakantie. (foto: ML)

Een scheur in de ruit tijdens de autovakantie: uitgesloten! met Autotaalglas Rijswijk

autonieuws

DELFT/RIJSWIJK - Het is weer vakantietijd! Dat is goed te merken bij Autotaalglas in Rijswijk. Maar van lekker luieren is er bij dit bedrijf echt geen sprake.

Integendeel, het is er juist ontzettend druk. Iedereen wil natuurlijk met een prima uitgeruste auto, veilig op vakantie. Daar horen geen sterretjes in de voorruit of nog grotere schades aan het ruitwerk bij. "Voor ons is dit de drukste tijd van het jaar", zegt Rob Struik van Autotaalglas Rijswijk. "Want je wilt natuurlijk niet, dat het sterretje in je voorruit opeens is uitgegroeid tot een grote scheur als je op de snelweg in Frankrijk zit."

Last minute
Bij Autotaalglas is de agenda nooit vol genoeg ingepland, er is altijd wel plaats voor een extra auto. En ook het laatste-moment-werk is aan Autotaalglas Rijswijk wel toevertrouwd. "Net hadden we ook weer een man aan de lijn, die wilde last minute iets laten uitvoeren", zegt Struik. "Speciaal om die reden hebben we extra veel op voorraad, niet alleen voorruiten, maar ook zijruiten en alle andere denkbare autoruiten."
Goed ruitwerk in de auto is voor de veiligheid van het grootste belang. En dat weten ze bij Autotaalglas Rijswijk als geen ander.
Niet alleen de vakantietijd zet dit bedrijf langs de A13 aan tot veel en hard werken. Ook het dievengilde zorgt voor veel extra werk voor de autoruithersteller.

Ruitje intikken
Een auto-inbraak gaat in de meeste gevallen via de autoruiten. "Een ruitje intikken, het is vaak maar een paar minuten werk voor deze mensen", zegt Struik.
Merken die nogal populair zijn bij het dievengilde zijn Volkswagen, Mercedes, BMW en SEAT, waar nogal eens de navigatiesystemen uit ontvreemd worden. "Daar zit kennelijk een levendige handel in", gaat Struik verder. "Het advies is dan ook om geen kostbare spullen in de auto achter te laten, zoals laptops, camera´s en zelfs geen mobieltjes. Neem die mee, al ben je maar vijf minuten weg. Echt, die mensen hebben er hun beroep van gemaakt, ze letten er op of iemand spullen in zijn auto achterlaat. Even een ruitje intikken en het is weg."

Vakantieboek
Weer even terug naar de vakantietijd, want daar gaat het nu vooral om. Laat alle schades aan de ruiten herstellen voor een veilige autoreis. En voor de kinderen is er dan een leuk Autotaalglas Vakantieboek. "Dat geven we in deze periode aan onze klanten met kinderen mee", zegt Struik. "Dan kunnen die tijdens de autoreis op de achterbank lekker rustig gehouden worden. Het bekende Autotaalglas Vakantieboek, voor heel wat uurtjes leesplezier."

Vervangend vervoer
Moet de schade aan uw voor- of andere ruit gerepareerd worden, en moet u echt mobiel zijn? Dan is er geen nood. Met het inschakelen van Autotaalglas Rijswijk is er altijd gratis vervangend vervoer beschikbaar. De leen-Mini bijvoorbeeld, maar voor mensen die in de buurt werken is er ook een leenfiets beschikbaar. "En onze service gaat zo ver, dat we zelfs ruiten kunnen vervangen op locatie. Als de auto bij de mensen voor de deur staat, maar ook als ze langs de snelweg staan. We komen langs rijden met onze bedrijfsbus die volledig is ingericht, zodat iedereen gewoon met z´n werk door kan gaan."
De service van Autotaalglas Rijswijk is 24-uur per dag bereikbaar, dus niet alleen overdag, maar ook ´s nachts komt de monteur langs. Want je zou maar met een ingeslagen zijruitje geconfronteerd worden als je in de nachtelijke uren je auto opzoekt."
Niet alleen op het terras van uw vakantiebestemming staat de koffie klaar, maar ook bij Autotaalglas Rijswijk is de koffie zo gezet.

Autotaalglas Rijswijk
Patrijsweg 72
2289 EX Rijswijk
(070) 319 28 05
www.autotaalglas.nl