Raymond Mcdiarmid in zijn werkplaats aan het werk onder de motorkap van een auto. (foto: Martijn Linthorst)
Raymond Mcdiarmid in zijn werkplaats aan het werk onder de motorkap van een auto. (foto: Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

Raymies Auto Services: op en top auto-onderhoud

autonieuws

DELFT – Al veertig jaren automonteur, dat is een hele tijd. En of je dit werk nu in je homeland Schotland doet of aan de andere kant van het water, dat maakt eigenlijk niet uit.

Als je maar passie voor auto's hebt… Zoiets bewijst Raymond Mcdiarmid, met zijn bedrijf Raymies Auto Services. Raymond Mcdiarmid heeft op 1 januari 2013 zijn eigen bedrijf geopend: Raymies Auto Services. Dit is gevestigd in de bedrijfsunit B11 aan de Rotterdamseweg 386. De Schot werkt al meer dan vijftien jaar in Nederland. Eerst bij een Mercedes-Benz dealer op het Forepark en later bij een Peugeot-dealer aan de Maanweg in Den Haag. Daarna is hij in Delft voor zichzelf begonnen. "Ik had het meteen heel erg naar mijn zin in Nederland", zegt Raymond. "Daarom ben ik hier nooit meer weg gegaan. Ik bekijk het leven het liefst van de zonnige zijde."

Kwaliteitsonderdelen
Bij Raymies Auto Services worden uitsluitend de juiste kwaliteitsonderdelen van Bosch of high quality-onderdelen van andere merken gebruikt. Bij het universeel autobedrijf Raymies Auto Services kunt u terecht voor een breed pakket. Onderhoud en reparaties aan alle merken auto's en uitlezen, koppelingen en distributie, de aircoservice, de bandenwissel en balanceren. En natuurlijk de APK. "Per week heb ik ongeveer tien auto's voor reparatie of onderhoud in de werkplaats", zegt Raymond.
Niet alleen inwoners van Delft, maar ook mensen uit Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Ypenburg kunnen dit bedrijf snel en makkelijk bereiken. "Snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs, dat kan ik mijn klanten nu al beloven."
Raymies Auto Services is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Zaterdag op afspraak.

Raymies Auto Services
Rotterdamseweg 386 (unit B11)
2629 HG Delft
(015) 737 01 09
(06) 127 669 12
www.raymies.nl