Afbeelding

Laat uw kind spelenderwijs leren bij Wiskids!

Algemeen

De ouders van Wiskids vinden het ontzettend fijn dat hun kind in een vaste groep met vaste medewerkers komt en alle ruimte krijgt om op onderzoek uit te gaan. Dat hun kind spelenderwijs ontdekt wie het is en wat het kan. Fouten maken mag! Daar leer je alleen maar van.

De pedagogisch medewerker kijkt mee, stimuleert en daagt uit. “Probeer het maar!” Het kind maakt een sterke start en stapt straks vol zelfvertrouwen de wereld in. Dat het kind de mogelijkheid krijgt zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De muzieklessen, het bewegen en het spelen wordt zeer gewaardeerd. Zo ontdekken kinderen wat ze leuk vinden en het helpt ze opgroeien tot fitte, zelfbewuste, sociale personen. De kinderen kunnen naar buiten als de zon schijnt, maar ook wanneer het regent. Op avontuur in eigen tuin, de geiten aaien op de kinderboerderij of herfstblaadjes zoeken, alles is mogelijk! Binnen is er ook genoeg te doen voor de kinderen. Er is de mogelijkheid tot kleien, verven, spelletjes en natuurlijk liedjes zingen met elkaar! 

Verwonderen
Zelfs voor de allerkleinsten zijn er activiteiten. Baby’s die zich vrolijk verwonderen over kleuren, vormen, geluiden en texturen. Wij stimuleren de ontwikkeling van het kind!