Afbeelding
Foto: Finger Licking Media

De lekkerste pannenkoeken in western stijl bij Howdy’s Pannenkoek Saloon!

Algemeen

Howdy’s Pannenkoek Saloon aan de Gildeweg 2 in Nootdorp is een waar eet- en speelparadijs voor kinderen. Kinderen -en hun ouders of grootouders- die wel een pannenkoekje lusten! Dit alles in het decor van een stadje uit het Wilde Westen.

Al 21 jaar weten pannenkoekliefhebbers Howdy’s goed te vinden. In de Pannenkoek Saloon doen we aan front-cooking, dus de pannenkoekenbalie is centraal gelegen, ter verhoging van de sfeer. Op pannenkoekgebied is niets te gek, alles kan! Op onze menukaart vind je maar liefst 134 pannenkoeken, van naturel tot aan een Mexicaanse pannenkoek. Van gezond tot over de top zoet, wij spelen in op de wens van de gast. En als je even geen trek hebt in een pannenkoek, kan je uit onze andere specialiteiten kiezen: een kalfsschnitzel, dubbele pita kipshoarma, een Angus Beef hamburger, vega burger of kipsaté. Prettig geprijsd, dus zeer betaalbaar voor iedereen. 

Howdy’s is dagelijks geopend, in de schoolvakanties zelfs elke dag vanaf 12.00 uur. Reserveer via www.howdys.nl of 015-3101003. Hier vind je tevens meer informatie over groepsarrangementen en kinderfeestjes.

Afbeelding