Op zondag 20 augustus is het tijd voor de eerste editie van het festival ‘Live aan de Kade’ op het terrein van het Kabeldistrict in Delft.
Op zondag 20 augustus is het tijd voor de eerste editie van het festival ‘Live aan de Kade’ op het terrein van het Kabeldistrict in Delft.

Eerste editie ‘Live aan de Kade’ bij Kabeldistrict Delft

Algemeen

DELFT - Op zondag 20 augustus is het tijd voor de eerste editie van het festival ‘Live aan de Kade’. Dit festival wordt georganiseerd door We Art Creators en Hal015 en brengt een rijke mix van creativiteit en vermaak. Dit unieke evenement vindt plaats op het terrein van het Kabeldistrict in Delft.  

‘Live aan de Kade’ is een multidisciplinair kunstfestival en biedt opkomend talent een platform. Van scheurende gitaren tot funkie house muziek, er zijn genoeg muzikale stijlen om van te genieten. Bezoekers kunnen genieten van optredens van onder andere Crackling Leaves, Ekoa, Heath, Chattermag, Ronny Decarlo en Afro. Naast muziek biedt het festival ook ruimte aan artiesten die het podium zullen betreden om inspirerende verhalen te delen. Het terrein zal deze dag worden omgetoverd tot een visueel festijn met diverse kunstinstallaties. 

Het festival zal ook verfrissende activiteiten bieden aan de bezoekers, om de warme zomerse dag aangenaam door te brengen. Dit zijn onder andere een spectaculaire waterslide en een watergevecht met waterpistolen. Voor wie liever ontspant is er de gelegenheid om te genieten van de zon en te ontspannen op het gras. Naast deze activiteiten is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te genieten van een lekker hapje en drankje. Er zullen deze dag diverse foodtrucks aanwezig zijn, die verschillende gerechten zullen serveren. Van hartige streetfood klassiekers tot verrukkelijke zoete lekkernijen.

Deze eerste editie van het ‘Live aan de Kade’ festival belooft een unieke ervaring te worden, waar kunstliefhebbers en nieuwsgierige mensen samenkomen om te genieten van diverse kunstvormen. Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €15,- via www.hal015.nl