De theatershow in Rijswijk
De theatershow in Rijswijk

Dancin’ Delft op bezoek in de dierentuin

Algemeen

RIJSWIJK - Afgelopen weekend heeft dansvereniging Dancin’ Delft haar jaarafsluiting gehad met een wervelend bezoek aan de dierentuin. De Rijswijkse Schouwburg was omgetoverd in een dierentuin met grote apen, giraffen, roze flamingo’s, een tijger en pinguïns.

“Tijdens deze wervelende show met ruim 200 deelnemers hebben we de bezoekers kunnen verblijden met dans en muziek”, vertelt voorzitter Lidia Breedveld. “Alle groepen die de dierentuin in gingen hadden een gekleurde ballon bij zich, zodat ze herkenbaar waren. Helaas bleef de groep met de rode ballon lang weg en hebben we die moeten zoeken tijdens de voorstelling. Maar net voor het einde kwamen ze gelukkig terug en konden we met elkaar de show mooi afsluiten!” 

Middagvoorstelling
Tijdens de middagvoorstelling hebben 200 bezoekers gratis mogen kijken. Deze bezoekers hebben kaarten kunnen krijgen via jeugdzorg, Werkse!, verzorgingshuizen of via de krant. “Dit jaar werd hier gretig gebruik van gemaakt, zodat we dit zeker volgend jaar weer willen doen.”

Voorbereidingen
De voorbereiding van de theaterproductie is geheel gedaan door het eigen team, met ondersteuning van licht- en geluidtechnici Radek en Cor en Lucienne de Gier. “Cor en Lucienne zijn voor onze vereniging dagen bezig geweest om mooie foto’s van de dieren te maken die we geprojecteerd hebben op het achterdoek. Echt een megaklus, maar wel een die de show een extra tintje gaf.”

Zou jij volgend jaar ook mee willen doen aan zo’n spektakel? Kom dan vanaf 28 augustus naar de danslessen. “Wij dansen in de zalen van Basalt Revalidatie, maar kijk even op de website (www.dancin-delft.nl) wanneer welke groep wanneer traint. Je kunt daar ook gelijk een proefles aanvragen.”