Afbeelding

Myron en Dagmar zijn getrouwd!

Algemeen

Vrijdag 12 mei hebben Myron en Dagmar elkaar het ja-woord gegeven in het Stadhuis van Delft. Het was een fantastische dag en avond, met feestelijke muziek en heerlijke pink gin tonics. De liefde spatte van het koppel af. De volgende dag vertrokken de love birds op huwelijksreis naar Madeira, het bloemeneiland. Hier zijn ze onder meer gaan paragliden.

Myron en Dagmar leerden elkaar kennen tijdens een bezoekje aan de kapper, waar zij tijdens een knipbeurt samen naar een aflevering van ‘Oh Oh Tirol’ keken. Dagmar moest op tijd thuis zijn, dus helaas was er niet genoeg tijd om de vonk te doen overslaan. Tenminste; vanaf Dagmar haar kant... Het duurde hierna ook behoorlijk lang voor Myron er een echte date uit kreeg, want Dagmar was vastbesloten dat hij totaal haar type niet was. Hij heeft uiteindelijk haar hart gestolen door achter haar aan te reizen naar de jongerencamping op Texel.

Dagmar werkt in de zorg, Myron voor Oranjegroep. Maar het liefst werken ze nu gewoon even niet. Ze zijn momenteel al op hun derde huwelijksreis, met hun zoontje Boas.