Blokker maakt van jouw huis een thuis. (Foto: Marieke Zelisse)
Blokker maakt van jouw huis een thuis. (Foto: Marieke Zelisse)

Blokker heeft alles voor thuis in huis

Algemeen

DELFT - Blokker is een oer-Hollands bedrijf. In 1896 opende Jacob en Saapke Blokker hun eerste winkel in Hoorn: ‘De Goedkoope IJzer & Houtwinkel’. Binnen dertig jaar was de winkel zo’n succes geworden dat er in de Randstad verschillende filialen werden geopend onder de naam ‘Gebroeders Blokker’. De familie Blokker begon zich toen op de verkoop van huishoudelijke producten te richten. Dit bleek een slimme zet, want het duurde niet lang voordat Blokker was uitgegroeid tot een landelijke winkelketen. Inmiddels bestaan er ruim 400 winkels, en één daarvan vind je in de Hoven Passage.

Blokker helpt je graag om van jouw huis een thuis te maken, en zoekt mee naar oplossingen voor het schoonmaken, opruimen en decoreren van je huis. Van wassen en strijken tot koken en bakken, van poetsen en vegen tot opbergen en organiseren; van de woonkamer tot de slaapkamer en van de werkkamer tot de tuin. Blokker heeft werkelijk alles voor thuis in huis. Huishoudelijke apparaten, variërend van stofzuigers tot koelkasten; decoratieve elementen, variërend van tafelaccessoires tot beddengoed; en kantoorartikelen, variërend van papiervernietigers tot fotoalbums. Pannen, partytenten en prikborden; nagelschaartjes, notitieboekjes en naaimachines; televisies, telefoons en terrasverwarmers. Ongediertebestrijdingsmiddelen, opbergers en ondersteuningskussens. 

Heb je iets nodig, maar weet je niet waar je het kunt kopen? Neem dan eerst een kijkje bij Blokker! Grote kans dat Blokker je kan helpen.

Kijk voor meer informatie op
www.blokker.nl of kom langs bij het filiaal in de Hoven Passage.