Afbeelding

Schutterstoernooi bij Fortuna en dubbelschiettoernooi bij Excelsior!

Algemeen

DELFT - Op donderdag 18 mei is het weer tijd voor het schutterstoernooi bij Fortuna en het jaarlijkse dubbelschiettoernooi bij Excelsior  Deze gezellige evenementen vinden plaats op Hemelvaartsdag en zijn voor jong en oud te bezoeken. Bij beide clubs ziet de dag er toch net even wat anders uit.

Bij het dubbelschieten staan twee korven tegenover elkaar en schiet je als koppel tegen een ander koppel uit je eigen leeftijdscategorie. Bij Excelsior zal het toernooi plaatsvinden vanaf 13:00 uur met aansluitend een maaltijd. Je wordt om uiterlijk 12:30 uur in de kantine verwacht om je aan te melden en het eten te betalen. De wedstrijden duren 10 minuten met een minuut rust tussen de wedstrijden in. Er zullen deze dag ook lootjes worden verkocht en het is ook mogelijk alleen mee te eten en niet mee te doen met dubbelschieten. In dit geval moet je je natuurlijk alsnog inschrijven. Voor inschrijvingen kun je het inschrijfformulier vinden op www.ckv-excelsior.nl.

Bij Fortuna organiseren ze een leuk schutterstoernooi toernooi, met afsluitend een gezellige borrel en verse pizza’s! Ook is er voor de kinderen een springkussen en vanaf ongeveer 16:15 uur mogen de kinderen hun eigen pizza’s beleggen. Het toernooi duurt van 12:00 uur tot 16:00 en is voor alle leden, ouders en vrijwilligers. Voor inschrijvingen kun je terecht op www.fortuna-korfbal.nl.