30 appearances out of darkness
30 appearances out of darkness

Win kaarten voor magistrale dansvoorstelling!

Algemeen

DELFT - Een ervaring waar vanuit het duister een nieuwe ervaring opent. Dat creëert Arno Schuitemaker met zijn nieuwe dansvoorstelling ‘30 appearances out of darkness‘. Deze voorstelling werd verkozen als top vijf beste voorstellingen van het seizoen door de Volkskrant en is op dinsdag 25 april te zien in Theater de Veste in Delft.

“Misschien is het een bewijs dat ik ouder word, maar ik voel dat ik me steeds minder verzet tegen de kwetsbaarheid van het leven. Misschien kunnen we verlichting vinden door in het donker te verdwijnen, al was het maar om er aan de andere kant uit te komen”, aldus Arno Schuitemaker. De voorstelling ging in 2022 in première en is dus binnenkort te bewonderen in Delft.

Tickets voor deze voorstelling van ‘30 appearances out of darkness’ zijn te koop via www.theaterdeveste.nl en variëren in prijs tussen de €15,00 en €24,50. Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee keer twee kaarten weggeven voor deze uitvoering op dinsdag 25 april! Wat je daarvoor moet doen? Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! De vraag van deze keer is: In welke stad kun je deze voorstelling nog meer bewonderen? (meerdere antwoorden mogelijk)