De Delftse Tandartspraktijk
De Delftse Tandartspraktijk

Gratis behandeling bij acute gebitsproblemen voor kwetsbare Delftenaren tijdens Tandartsdag

Algemeen

DELFT - Het leven wordt steeds duurder en dat betekent voor veel mensen die minder te besteden hebben dat zij keuzes moeten maken in hoe zij hun geld uitgeven. Een van die besparingen is onder meer een bezoek aan de tandarts met soms (acute) gebitsproblemen tot gevolg. De Delftse Tandartspraktijk heeft hier dagelijks mee te maken en daarom nemen zij na het succes van vorig jaar voor de tweede keer deel aan de Tandartsdag. Een Delftse editie die speciaal voor kwetsbare Delftenaren in het leven is geroepen. 

Op zaterdag 1 april organiseert de Delftse Tandartspraktijk in samenwerking met diverse hulporganisaties en Gemeente Delft de tweede editie van de Delftse Tandartsdag. Tijdens deze dag kunnen mensen met allerlei gebitsproblemen zich eenmalig gratis laten behandelen. Behandelingen bestaan uit de algemene controle tot aan vullingen en zelfs het trekken van een tand of kies om de pijn weg te nemen. “Wij vinden het belangrijk om niet alleen een groot aantal kwetsbare Delftenaren van hun klachten af te helpen, maar ook om aandacht te vragen voor dit landelijk groeiende maatschappelijke probleem”, aldus Merve Can tandarts bij De Delftse Tandartspraktijk. 

Naast de aanmeldingen via hulporganisaties, iedereen in Delft krijgt de mogelijkheid om zichzelf of iemand anders voor te dragen voor een behandeling. Mensen mogen hun verhaal delen via onze Social Media kanalen. Hierdoor kunnen zij niet alleen beter geholpen worden met hun gebitsproblemen, maar ook hun wensen kenbaar maken. Alle behandelingen die op 1 april ter plekke uitgevoerd kunnen worden door de tandartsen en mondhygiënisten van De Delftse Tandartspraktijk, zullen worden uitgevoerd. Om zoveel mogelijk kwetsbare Delftenaren te kunnen helpen tijdens deze dag, wordt ongeveer 30 minuten per patiënt ingepland.