Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé

Door de lens van Koos: Popdelft XXL

Algemeen

DELFT- Deze week was het dan eindelijk zover. Na de uitgestelde show van 18 december 2021 vond Popdelft XXL op woensdag 7 december plaats bij Lijm & Cultuur in Delft! Het werd uiteindelijk een geweldige avond, met optredens van onder anderen Roel van Velzen, Guus Westdorp en Jet van der Steen.

Dit alles vond plaats in de wereld van Lijm & Cultuur, een groot creatief speelterrein vol verrassingen en nieuwe inzichten. Lijm & Cultuur is gebaseerd op nieuw denken en een sterke visie op de toekomst. Het is een plek waar alle denkbare vormen kunst, cultuur en ondernemerschap in harmonie samengaan. Voorafgaand aan de show was het voor de bezoekers mogelijk een driegangen diner te reserveren met akoestisch optreden van Eliza Krul en Luuk Platschorre. 

VanVelzen
Vanaf 20.00 uur begon het spektakel met gastheer Roel van Velzen. Hij nam de bezoekers mee op muzikale reis door deze show der shows met bijna 30 van onze eigen muzikale sterren. Er was voor iedereen wat, oude helden van vroeger en nieuwe talenten van nu. Hierbij moet u, naast de hierboven genoemde artiesten, denken aan Sandra van Nieuwland, Gert-Jan Danenberg, Krashna Musika en het blazerstrio onder leiding van Ruben van der Kleij.

Bigband
Deze hele avond was onder begeleiding van de speciaal samengestelde Delftse bigband met strijkkwartet, blazerssectie en backing vocals! Natuurlijk omlijst door het grootste decor van Lijm & Cultuur.

Foto’s
Fotograaf Koos Bommelé was aanwezig bij deze allereerste editie van Popdelft XXL. Benieuwd naar zijn foto’s? Kijk dan op www.delftopzondag.nl. Zo kun je toch nog even nagenieten!