Afbeelding
Foto:

Dentalways is een praktijk voor mondgezondheid

Algemeen

In 2008 zijn wij in Delft gestart in de frisse en ruime praktijk met fijne behandelkamers. Anderhalf jaar geleden heeft Dentalways een tweede locatie geopend in Den Hoorn. Met 10 tandartsen, 5 mondhygiënisten, 16 (preventie-)assistenten en 6 receptionisten vormen wij een gespecialiseerd team om uw gebit zo gezond mogelijk te maken. We geloven in een persoonlijke benadering en werken dan ook met vaste behandelaars.

Preventie bespaart tijd, geld en pijn
Afhankelijk van uw mondgezondheid en algehele gezondheid kan de tandarts u adviseren om de preventieve behandeling uit te laten voeren door de mondhygiënist, of preventie assistent. Onze ervaring is dat preventie echt persoonlijke adviezen en behandelingen zijn, waardoor mensen veel minder gaatjes en wortelkanaalbehandelingen krijgen. Bovendien gaan kronen en grote vullingen ook nog eens veel langer mee.

Visie van DentalWays: een persoonlijk plan als basis van uw gezondheid
Een echt persoonlijk haalbaar plan is de basis voor iedereen. Een goede mondgezondheid heeft ook veel invloed op algemene ziektes zoals suikerziekte. We werken graag met innovaties zoals scanners en 3d design omdat dit voor de patiënt veel prettiger is en voor de kwaliteit beter.

Nieuwe patiënten
Nieuwe patiënten kunnen zich eenvoudig aanmelden via onze website www.dentalways.nl. Onze locatie in Delft is ook ‘s avonds geopend. We heten u graag welkom op een van onze twee locaties:
Delft: Beukenlaan 4N - 2612 VC 
Den Hoorn: Koningin Julianaplein 5a,2635 HD. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015 215 40 80

!