't Karrewiel
't Karrewiel

Lekker bezig zijn, warmte, gezelligheid en lekker eten voor een betaalbare prijs met de Grill Proeverij in Gasterij ‘t Karrewiel

Algemeen

Een gezellig avondje uit met het gezin, vrienden of collega’s voor een betaalbare prijs. Dat kan bij Gasterij ’t Karrewiel. Eerst actief bezig zijn op de bowlingbaan om daarna te genieten van een heerlijk Grill Proeverij diner. In de koude maanden is er niets fijner dan lekker grillen op een steengrill, gourmet of barbecue en daarnaast te smullen van onze soephoek, saladebuffet, warme gerechtenbuffet of gegrilde vis halen bij onze kok. Ook voor de kinderen is het fijn vertoeven, zij kunnen pannenkoekjes bakken, eigen pizzaatjes maken op de pizzarette, snoepen van de chocoladefontein en spelen in de Spelerij.

Een avondje uit wordt steeds duurder maar bij Gasterij ’t Karrewiel kunt u al bowlen en dineren vanaf € 24,95 per persoon en dat is nog buiten onze Budget Grill aanbieding op donderdag vanaf € 21,95 per persoon. Voor de kinderen hebben wij gehalveerde tarieven en zijn kinderen t/m 5 jaar gratis!

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.karrewiel.nl of bel naar 015 2136876.

Graag tot ziens bij Gasterij ’t Karrewiel!