Telefooncirkel
Telefooncirkel Foto: ANNEKE HYMMEN

Voorlichtingsbijeenkomst Humanitas Telefooncirkel

Algemeen

Het is fijn om ‘s morgens een telefoontje te krijgen. Het is gezellig en geeft een veilig gevoel. Vooral voor alleenwonenden is een vinger aan de pols niet altijd vanzelfsprekend. De Telefooncirkel lost dat op eenvoudige manier op.

Een dagelijks belrondje gaat langs maximaal tien alleenwonende deelnemers. Vrijwilligers starten de cirkel dagelijks op en ondernemen actie bij geen gehoor. Is deelname aan een reguliere cirkel minder passend? Dan zoeken we in overleg naar meer maatwerk. Zo kunt u worden gebeld, zonder dat u zelf door hoeft te bellen. Dagelijks of met een andere frequentie. Of we hebben op een andere manier contact, bijv. via mail of Whatsapp. Enkele keren per jaar komen deelnemers en vrijwilligers bij elkaar om de mensen die je doorgaans alleen per telefoon spreekt, beter te leren kennen. 

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Kom naar de voorlichtingsochtend op 4 oktober van 10.00 uur-11.30 uur in wijkcentrum Het Buitenhuis, Buitenhofdreef 274. Aanmelden of meer weten? Bel Mieke Timmerman. tel.: 06-23012529 of mail: coordinator.telefooncirkel@humanitasdelft.nl

!