Afbeelding

De Behanghal kan nog personeel gebruiken

Algemeen

ZOETERMEER- “Als je het hier niet kunt vinden, dan vind je het nergens”. Dit hoort Stefan van de Zoetermeerse Behanghal regelmatig van zijn klanten. En het is ook bijna niet voor te stellen dat je misgrijpt in een voorraad van drieduizend verschillende soorten behang en ruim vijfhonderd boeken om uit te kiezen. “En alles is standaard scherp geprijsd”, aldus Stefan.

Samen met zijn vader runt hij dit familiebedrijf, met de vakkundige hulp van vier man personeel in de winkel en zes buiten de deur. Er is letterlijk altijd werk aan de winkel, dus het team kan uitbreiding best gebruiken. Stefan: “Er loopt een vacature voor een winkelmedewerker en een behanger is ook altijd welkom. Geïnteresseerden kunnen informeren bij mij via tel. 079-3165196 of per mail: info@debehanghal.nl”. 

Nieuwste trends
De speciaalzaak staat naast de verkoop van behang garant voor vakkundig opplakken, afstomen, stuc- en schilderwerk en raamdecoratie. Alles onder het motto: “Als je het doet, moet je het goed doen”. “Wij hebben de nieuwste trends en blijven daarin telkens vernieuwen”, verklaart Stefan waarom de Behanghal stand houdt terwijl in de omgeving en heel Nederland dit soort speciaalzaken aan het minderen zijn. De clientèle van de Behanghal varieert dan ook van “om de hoek” tot een uur rijden van Zoetermeer.

Kortingen
De klant treft bij de Behanghal een scherp geprijsde voorraad met minimaal 20% korting (ook online), een koopjeshoek met behang van 5, 10 of 15 euro en een hoekje met raamdecoratie met 20% korting op bijvoorbeeld rolgordijnen, duetten en jaloezieën. Er is gratis verzending binnen 48 uur of sneller. Op debehanghal.nl vind je ook handige tips en tricks voor de doe-het-zelver.