Foto: Marieke Snorn
Foto: Marieke Snorn

Win kaarten voor WILDLANDS!

Algemeen

EMMEN - In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je een wereldreis in één dag. Reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!

In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de tropische kas vaar je Rimbula River af. Ontdek de dieren van dichtbij! Vaar langs de oevers van het groene oerwoud, tussen de eilanden van de slingerapen door, verwonder je over de acrobatische withandgibbons en met een beetje geluk zwemmende olifanten. Ook ben je welkom in de Jungle Arena. Vogelkenner Jim stortte met zijn vliegtuig neer in de jungle. Hij weet te overleven en leert van alles over de natuur om hem heen. Je kunt Jim dagelijks ontmoeten in de Jungle Arena, waar hij jou uitdaagt om mee te doen aan de Jim’s Jungle Test. 

Respect
In Serenga stap je de wereld van de hete droogte binnen. Wandel in het Dogondorp tussen de geiten en de ezels, geniet van de alerte prairiehondjes op de vlakte en betreed Momma Dunia’s National Park. Kijk hoe jij met respect voor mens en dier de natuur kunt beschermen!

IJzige kou
Nortica is de wereld van de ijzige kou. Kom binnen in het havengebied en zie de energieke pelsrobben en zeeleeuwen als acrobaten door het water schieten. Felgekleurde boeien, grote fuiken en de geur van vis: welkom in Nortica Hafên!

Win kaarten!
Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen vier kaarten weggeven voor Wildlands. Wat je daarvoor moet doen? Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! Vraag: Welk dier zie je op de foto?