Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Door de lens van Koos: boekpresentatie Kees Bos

Algemeen Fotoalbum

Kees Bos was in het verleden organisator/ speaker van talloze wegatletiekwedstrijden in de regio. Aan deze evenementen deden duizenden atleten/atletes mee. Zij zullen hun deelname terug kunnen vinden dankzij in het boek gepubliceerde uitslagenlijsten, foto’s en kanttekeningen van de samensteller. Aan bod komen onder andere De Kerkpolderloop (Delft), De KonMarathon (Den Haag), The Hague Ten Miles (Den Haag), De Elf van Delf, de Kadeloop (Schipluiden), de Burchtste Mijl van het Westlands Halfrond (Honselersdijk). Bijna 300 bladzijden boordevol waardevolle herinneringen.

In het boek o.a. een aan Madonna (de artieste) gewijd hoofdstuk. Het verhaal onthult alle ins en outs over haar geheime verblijf in Delft. Voorts een artikel over de Hoerenloop in Den Haag en een inkijkje in de correspondentie tussen B&W van de gemeente Delft, advocatenkantoor Derks en Partners plus de strijdende partijen: Stichting Delftaplan en Kees Bos. Dit allemaal tegen de achtergrond van de Verdonkeremaanloop (later Droomtijdloop).

Het boek werd vrijdag gepresenteerd in Buurthuis Voorhof, Herman Gorterhof 165 te Delft. Uiteraard werd het boek op een aparte wijze gepresenteerd. Samensteller Kees Bos nam de aanwezigen tijdens de boekpresentatie mee op een stadswandeling die een wat afwijkend karakter kende. Het eerste boek werd overhandigd aan Erwin Stoelinga. Onder de overige aanwezigen onder meer hoog bezoek van voormalig Nederlandse atlete Nelli Cooman. De op de sprint excellerende atlete werd tijdens haar loopbaan twee keer wereldkampioen, zes keer Europees kampioen, en vijftien keer Nederlands kampioen. Ze nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen. 

Meer over het boek van Kees Bos leest u komend weekend in Delft op Zondag. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!