De vrijdagborrel keert terug naar Delft!
De vrijdagborrel keert terug naar Delft!

Royal Summer Beats

DELFT - Vrijdag 9 september is het eindelijk zover, dan keert de vrijdagborrel terug naar Delft. Op de Markt worden om 17.00 uur de deuren geopend voor de eerste editie van Royal Summer Beats waar tot 00.30 uur gefeest kan worden met enkel Delftse artiesten achter de draaitafels. Verwacht een (na)zomers feest vol met Delftse gezelligheid. 

Dirk Wijtman van Het Koningshuys is initiatiefnemer en organisator van Royal Summer Beats. “Ik liep al langer met het idee rond om een vrijdagborrel te organiseren, waar Delft elkaar weer kan ontmoeten en wat tegelijkertijd één groot feest is. We hebben besloten daar niet langer mee te wachten en zijn nu volop bezig met de voorbereidingen.”  

Uitpakken
Het feest vindt plaats op de Markt in de openlucht en biedt plek aan meer dan vijfhonderd bezoekers. In het geval van slecht weer wordt het overdekt. “We pakken deze eerste editie direct groots uit. En het is natuurlijk gratis entree”, vertelt Dirk enthousiast.

Artiesten
De avond wordt geopend door Doc Rogers die zal zorgen voor heerlijke lounge muziek. DJ AjeN zal samen met saxofonist Mister Nice Guy zorgen voor heerlijke zomerse dance muziek. Het feest zal daarna snel worden voortgezet door de Delftse RO. waarna de avond uitbundig zal worden afgesloten door Layon Nais. De chef van Het Konings Huys steekt de barbecues aan, de cocktailbar wordt opgebouwd en het feest kan beginnen.

Voor meer informatie kun je alvast kijken op www.royalsummerbeats.nl 

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1