Afbeelding

Badoux Klimaattechniek,voor airco en ventilatie

Algemeen

DELFT – Warm hè? Wen er maar aan, want de voorspelling is dat warme zomers steeds gewoner gaan worden. Wellicht een goede reden om eens te kijken naar airconditioning in uw woning. 

Dat komt dan goed uit, want Marco Badoux van Badoux Klimaattechniek aan de Israëllaan 53 in Delft heeft zojuist de laatste benodigde certificaten gehaald, waarmee hij nu volledig kundig en gerechtigd is om airconditioning te plaatsen. Want airconditioning en luchtbehandeling is en vak. Natuurlijk kan hij u uitgebreid adviseren over welk systeem het meest geschikt is voor uw kamer of hele huis.
Het is weer een extra expertise bij Badoux, het bedrijf dat alles weet over ventilatie, luchtkanalen en luchtbehandelingskasten. Belangrijk voor het comfort in uw woning èn voor uw gezondheid, want vuile luchtkanalen kunnen nare luchtjes en schimmel opleveren. Zoals met zoveel dingen is het onderhoud dat telt, en Badoux Klimaattechniek is daarin uw vakkundige en betrouwbare partner. Badoux werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Kijk op www.badouxklimaattechniek.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak.