Bij PVC vloeren zijn de mogelijkheden bijna eindeloos
Bij PVC vloeren zijn de mogelijkheden bijna eindeloos

ALL Interieur: specialist in PVC vloeren

Algemeen

DELFT - Een nieuwe vloerbedekking nodig? Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. 

“En dat is niet verwonderlijk”, zegt Peter Faber van ALL Interieur aan de Abtswoudseweg 4D. “Bij PVC vloeren zijn de mogelijkheden bijna eindeloos: verkrijgbaar in talloze structuren, dessins en kleuren. Een PVC vloer met een hout- of marmerprint is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Bij een houtlook is de structuur zelfs voelbaar. En misschien wel het grootste voordeel van PVC: het is nagenoeg onderhoudsvrij. Stofzuigen en af en toe een dweiltje erover is voldoende. Daarnaast is het vochtbestendig, dus je kunt het ook prima gebruiken in badkamer, toilet of keuken. Het is ook oersterk en duurzaam materiaal en geschikt voor gebruik bij vloeren met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Maar zèlfs een PVC vloer gaat niet eeuwig mee. Goed om te weten dat het materiaal ook weer volledig recyclebaar is.” ALL Interieur is de specialist op het gebied van PVC vloeren. Met de grootste showroom van Delft, vindt u vele soorten structuren en verschillende merken en mogelijkheden. 

Zonwering en raamdecoratie
Daarnaast vindt u er een ruime keuze aan zonwering en gordijnen. ALL Interieur heeft voor ieder interieur passende raambekleding en voor elke lichtinval stijlvolle en eigentijdse zonwering. Welke raamdecoratie u ook zoekt, ALL Interieur heeft altijd het beste voor u in huis. Daarnaast kan ALL Interieur alles perfect voor u op maat maken.

Meer weten?
ALL Interieur heeft een groot assortiment en kan u uiteraard uitstekend adviseren. “Voor een gezellig en persoonlijk advies, leuke woonideeën of om inspiratie op te doen, zien wij u graag in onze winkel.” Meer informatie via 015-2623166 of www.alldelft.nl.