Foto: Mees van den Ekart
Foto: Mees van den Ekart

Werken bij het Sportfondsenbad Delft, hoe leuk is dat!

Algemeen

DELFT - Het Sportfondsenbad Delft is op zoek naar collega’s die het leuk vinden om met diverse leeftijdsgroepen in aanraking te komen en energie willen steken in het mooie aanbod van activiteiten. Hierbij biedt Sportfondsen een opleiding en baangarantie aan.

Het Sportfondsenbad Delft is een dynamisch bedrijf. Het zwembad bestaat al 86 jaar, ontwikkelingen en innovaties hebben in al die jaren niet stilgestaan. Onlangs is er nog een mooi en kleurrijk peuterbadje bijgebouwd, wat met veel enthousiasme is ontvangen door de trouwe, maar ook door vele nieuwe bezoekers.

Gezellig dorps
De accommodatie doet gemoedelijk en vriendelijk aan en de sfeer geeft een ‘gezellig en dorps’ gevoel. Het zonnetje schijnt dan ook vaak vrolijk naar binnen tijdens het banenzwemmen en de zwemlessen. Daarnaast zijn er ook activiteiten als aquabootcamp, aquajoggen, zwangerschapszwemmen, aquatrimzwemmen en het altijd gezellige baby- en peuterzwemmen, wat vijf keer per week plaatsvindt.

Dagelijks komen er zo’n 800 zwemmende bezoekers binnen in de leeftijd die varieert van 0-90 jaar. Waarbij de één wil leren zwemmen of de techniek van de zwemslagen wil verbeteren, de ander wil recreëren en een gezellig praatje wil maken en de volgende aan conditie en kracht wil werken. Vaak worden activiteiten afgesloten met een kopje koffie, thee of een frisdrankje in de gezellige horeca van het Sportfondsenbad Delft, waar tijd is voor een praatje.

Werken bij Sportfondsenbad Delft
Om alle activiteiten te kunnen blijven aanbieden wil het Sportfondsenbad het team graag uitbreiden. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een dynamische omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op via delft@sportfondsen.nl voor een kennismakingsgesprek.