Foto: Gluren bij de Buren / Benjamin Hull
Foto: Gluren bij de Buren / Benjamin Hull Foto: Benjamin Hull

Gluren bij de Buren op zondag 3 juli

Algemeen

DELFT - Van de campus tot Rijswijk Zuid: in heel Delft kan zondag 3 juli genoten worden van podiumkunst in de tuinen en huiskamers van bewoners.

Op zondag 3 juli gooien stadsgenoten hun deuren en tuinhekken wagenwijd open en zullen er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien zijn in huiskamers en tuinen verspreid over de gemeente. Het programma van Gluren bij de Buren Delft zit bomvol verrassingen, vanaf nu uit te pluizen op www.glurenbijdeburen.nl. Het is tijd om weer eens op avontuur te gaan naar cultuur. Jazz-trio’s, musicalsterren in de dop, punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten vertonen hun kunsten in intieme setting. Op elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13:00 uur en 18:00 uur. In totaal zijn er 96 optredens op 31 locaties. 

Plan je eigen gluurroute
Op de website is het volledige en meest actuele programma te vinden, met landelijk in totaal maar liefst 1500 deelnemende locaties om een weg door te banen! Ook kan er een eigen route uitgestippeld worden om te printen of om te delen met goede buren en verre vrienden en samen te gaan gluren.