Mede-eigenaar BoLa Maritiem, Jeroen Langelaan.
Mede-eigenaar BoLa Maritiem, Jeroen Langelaan.

BoLa Maritiem voelt zich thuis bij RODI

POELDIJK - Zoekt u een nieuwe sloep? Of wilt u liever een occasion? Dan is BoLa Maritiem in Poeldijk het adres waar u moet zijn. Hier kunt u ook terecht voor het stallen van uw sloep, onderhoud en bent u hier welkom voor aankopen voor uw sloep.

De GS sloepen van BoLa worden in eigen fabriek gebouwd en zullen aan al uw wensen voldoen. Naast het assortiment GS sloepen heeft BoLa ook Oud Huijzer en TopCraft sloepen. 

Onderhoud
Een sloep heeft net als vele andere vaartuigen vakkundig onderhoud nodig. Denk aan het verversen van olie, periodiek onderhoudt en reparatie. BoLa biedt u een totaal service pakket aan. Bij BoLa wordt het allemaal voor u opgelost, zodat u ontspannen weer het water op kunt.

Nieuwe gevel
RODI Sign&Print heeft ervoor gezorgd dat de gevel van BoLa Maritiem is voorzien van een frisse en blitse uitstraling, dit hebben zij gedaan door de gevel een mooie bestickering te geven.

“We hebben vaker met RODI Sign&Print samengewerkt en net als altijd ging dat snel en accuraat. Het was weer een prettige en prima samenwerking”, vertelt mede-eigenaar Jeroen.

Contact
Wilt u een sloep kopen? Of heeft u vragen? Bel dan gerust naar 0174212633. Ook bent u elke maandag tot en met vrijdag welkom van 9.00 uur tot 17.00 uur en elke zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Kijk ook op www.bolamaritiem.nl voor verder informatie. 

BoLa Maritiem is te vinden op Jupiter 81 in Poeldijk.

Sara Tholenaars
Meer berichten
 
CustomHtml_1