Vraag dan uw oplaadpunt aan bij Groenewegen
Vraag dan uw oplaadpunt aan bij Groenewegen

Een geschikte aansluiting voor elektrisch koken én rijden

Algemeen

DELFT - Elektrisch koken en rijden heeft de toekomst. Veel mensen maken de switch nu al. Groenewegen Elektrotechniek helpt u hier graag bij.

Elektrisch koken
“Een kookplaat trekt heel veel stroom”, vertelt Cor Groenewegen. “Daarom moet die aangesloten worden op een aparte stroomgroep. In oudere huizen is die vaak niet aanwezig, wat betekent dat er gekeken moet worden of de bestaande groepenkast kan worden uitgebreid of dat een nieuwe groepenkast nodig is. Daarnaast moet er in de keuken ook een geschikte aansluiting aangelegd worden. Welke dat is, is onder meer afhankelijk van het type kookplaat.” Groenewegen Elektrotechniek loopt met u stap voor stap het hele proces door en vervangt alleen wat nodig is.

Laadstation voor uw auto
Rijdt u een elektrische auto en wilt u oplaadcapaciteit thuis? Vraag dan uw oplaadpunt aan bij Groenewegen. “Wij adviseren u vrijblijvend over het benodigde oplaadpunt voor uw auto.” De hoofdaansluiting van de elektrische installatie is belangrijk om te bepalen wat de laadsnelheid gaat zijn. “Zodra er is vastgesteld of u een 1 fase of 3 fasen aansluiting heeft of wilt hebben, kan daar de lader op afgestemd worden. Voor het snelladen van uw auto heeft u een 3 fasen hoofdaansluiting nodig. Deze kunt u aanvragen bij uw netbeheerder, meestal is dat Stedin. Zonder deze aansluiting is laden ook mogelijk, echter kan de laadtijd van uw auto wel flink langer duren. Houd in gedachte dat uw auto de laadvorm ook moet kunnen ondersteunen.” Indien u de auto zakelijk rijdt, is het mogelijk om met de laadpas van de zaak óók thuis te laden en de kosten automatisch met de werkgever te verrekenen.

Via www.groenewegendelft.nl kunt u een offerte aanvragen. Neem bij vragen contact op via 015-2612150 of info@groenewegendelft.nl.