Afbeelding

6e Oorcollege JewelEar over Onzichtbaar goed horen

Algemeen

Na 2 jaar geen Oorcolleges te hebben georganiseerd ivm corona, zijn we enorm blij en trots dat we nu weer een prachtig programma hebben kunnen samenstellen voor de Oorcolleges van dit jaar!

Op woensdag 15 juni en woensdag 22 juni organiseert audicien JewelEar voor de 6ex een Oorcollege. 15 juni in Nootdorp (Hotel vd Valk) en 22 juni in Gouda (Best Western Hotel). 

Tijdens onze kosteloos toegankelijke Oorcolleges wordt u geïnformeerd over onderwerpen die van belang zijn voor een goed gehoor. Dit keer “Onzichtbaar goed Horen”. 

Hiervoor hebben we de Zwitserse hoortoestellenfabrikant Phonak uitgenodigd. Bij JewelEar werken we al jaren met een hoge mate van tevredenheid van onze klanten met Phonak. De hoortoestellen zijn degelijk, betrouwbaar en van een zeer hoge kwaliteit als het gaat om audiologische eigenschappen. We worden bijgepraat over de nieuwste snufjes op dit gebied: een hoortoestel dat heel goed tegen water kan, een hoortoestel waarmee meerdere funcities op het gebied van gezondheid kunnen worden gemeten.

Phonak heeft als enige fabrikant een hoortoestel ontwikkeld dat 24 uur per dag in uw oor blijft zitten, ook wel de contactlens voor uw oor genoemd. U staat er misschien niet bij stil, maar het gehoor is het enige zintuig dat altijd aanstaat. Ook als u slaapt. Met Lyric kunt u ook tijdens het slapen blijven horen, omdat u de Lyric 24 uur per dag, 7 dagen per week in heeft. Zo kunt u ’s nachts ook wakker worden van een noodsituatie, bijvoorbeeld omdat iemand u roept. Of omdat de rookmelder afgaat.

Ook voor mensen met tinnitus kan dit een oplossing zijn. Juist omdat u tijdens het slapen Lyric in kunt houden, kan ook dan de tinnitus onderdrukt worden.

Tijdens deze avond zal ook Kiki Kruyt, KNO arts Medisch Centrum Haaglanden, een presentatie voor ons verzorgen. In de praktijk ziet zij veel mensen met oorontstekingen of smalle gehoorgangen. Zij vertelt hoe een betrekkelijk kleine ingreep -de gehoorgangverruiming- in zijn werk gaat en een oplossing kan betekenen voor 

Meld u aan via de website www.jewelear.nl/oorcollege , mail naar oorcollege@jewelear.nl of bel naar één van onze winkels in Gouda 0182-743400 of Nootdorp 015-7400400. Het aantal plaatsen is beperkt, toegang op basis van volgorde van aanmelding.