Zoo weddings
Zoo weddings

Say I do! Weddingshoppen in Rotterdam

ROTTERDAM - Zondag 29 mei kun je je hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland is voor haar 16e editie in Rotterdam te gast bij Flechter Hotel Wings bij Rotterdam- The Hague airport.

Dus, trouw je in 2023/2024, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw uitgestelde trouwdatum? Dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige bruidstaarten, trouwjurken, beauty, trouwpakken, honeymoons en meer niet missen. Bij WeddingFair krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen.

Beleef
Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de muziek op het feest. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

Jaarboek cadeau
Alle bruiden ontvangen een splinternieuwe Jaarboek ‘Bride-to-be Weddingplanner’ vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft. Meer dan 200 pagina’s die je kunnen helpen met de voorbereiding voor jullie grote dag.

Gratis entree
WeddingFair Rotterdam zondag 29 mei 2022 van 10.30 uur tot 16.30 uur. Airportplein 55 3045 AP Rotterdam, naast de vertrekhal van Rotterdam-The Hague Airport. Rondom het hotel is betaald parkeren. Meer info op de website: weddingfair.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1