Dochter Romee en moeder Michéle Munsters
Dochter Romee en moeder Michéle Munsters

Bij Michéle Hair voel je je snel op je gemak

Algemeen

DELFGAUW - Hoe leuk is het als je naar de kapper gaat en het voelt meteen alsof je de kapper al jaren kent, alsof het een bekende van je is? Nou dat is dus het geval bij Michéle Hair. Michéle Munsters heeft namelijk een eigen kapperszaak onder haar huis.

Wanneer je iemand spreekt over Michéle Hair zal je negen van de tien keer horen dat je je meteen op je gemak voelt. De sfeer is goed en er wordt alles aan gedaan om uw wensen te vervullen. “Kan niet” bestaat niet voor Michéle. Zij gaat mee met de nieuwste haartrends en blijft altijd op de hoogte van wat er op het moment helemaal in is. 

Het kan weer
Na een lastige periode is Michéle hartstikke blij dat de klanten weer langs kunnen komen. Tijdens de lock downs mocht haar zaak net als, andere zaken, niet open. Nu de regels versoepeld zijn is het weer mogelijk om op afspraak langs te komen.

Voor een afspraak kan je bellen naar 06 23388411.

Uiterlijke verzorging
Naast Michéle heeft haar dochter Romee een nagelstudio in het zelfde pand. Naast nagels kan je hier ook terecht voor uw wenkbrauwen. Denk aan het laten epileren en tatoeëren van je wenkbrauwen. Dus mocht je toe zijn aan een metamorfose, maak dan ook meteen een afspraak bij Nails & More By Romee. Twee vliegen in een klap dus.

Michéle Hair is elke dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en elke donderdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Zowel Nails & More By Romee als Michéle Hair zijn allebei te vinden op Facebook. 

Beide ondernemingen zijn te vinden aan de Zuidpoldersingel 91 in Delfgauw.

!